• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk Gibi Eller için Formüller

deryacox

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.006
0
156
42
Almanya
PAMUK GİBİ ELLER İÇİN....
Kuru ellere losyon
Malzemeler: Limon suyu + zeytinyağı
Hazırlanışı: Üç damla zeytinyağıyla bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı hemen ellerinize sürün. Yarım saat bekledikten sonra bir parça pamukla ellerinizi silin, ardından da yıkayın.
Ne işe yarıyor: Limon suyundaki C vitamini ellerdeki lekeler üzerinde etkili, ayrıca ölü hücreler üzerinde peeling işlevi yapar. Maskenin içindeki zeytinyağı da kuruluğu giderir ve cildi yumuşatır.
Ne zaman kullanmalı: Ellerinizin kuruduğunu hissettiğiniz her an kullanabilirsiniz. Örneğin, suyla uzun süre temas ettikten sonra.....

TIRNAKLAR DA BAKIM İSTER
Tırnaklar güneşlenme süresince kalınlaşır, şekil anlamında bozulur, kolayca kırılabilir veya pul pul dökülür. Bu esnada deri de değişir. Lavanta işte bu noktada imdadımıza yetişiyor. Tırnaklarınızın üzerine süreceğiniz lavanta yağı etkin bir koruma sağlayarak, sözünü ettiğimiz olumsuzlukları yaşamanıza engel olur.

EL MASKESİ
Maskeyi uygulamadan önce bir süre ellerinizi ılık suda yumuşatın. Ardından tırnaklarınızı 5 dakika boyunca ılık zeytinyağı ve 1 çay kaşığı balın içinde bekletin. Sonra da zeytin yağla ellerinize ve parmaklarınıza masaj yapın.

canim bunu ben cok uzun zamandir deniyorum harika cok iyi geliyor

ha birde kisin soguktan catlamis elleri aksamdan limonla ovalim (yakacaktir)durulamadan vazelinle ovun ve yikamadan yatin sabaha pamuk gibi oluyor ! :))

Son düzenleyen: Moderatör:
ılık suya limon sıkıyorum biraz bekletiyorum ellerim yumuşacık oluyo sonrada gliserinli krem ohhhh sırnaşık şey

Pamuk gibi eller, bakımlı tırnaklar
Evde kolayca hazırlayacağınız malzemelerle ellerinize bakım yapmak ve kusursuz görünmelerini sağlamak mümkün.

Kuru ellere losyon

Malzemeler: Limon suyu + zeytinyağı
Hazırlanışı: Üç damla zeytinyağıyla bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı hemen ellerinize sürün. Yarım saat bekledikten sonra bir parça pamukla ellerinizi silin, ardından da yıkayın.
Ne işe yarıyor: Limon suyundaki C vitamini ellerdeki lekeler üzerinde etkili, ayrıca ölü hücreler üzerinde peeling işlevi yapar. Maskenin içindeki zeytinyağı da kuruluğu giderir ve cildi yumuşatır.
Ne zaman kullanmalı: Ellerinizin kuruduğunu hissettiğiniz her an kullanabilirsiniz. Örneğin, suyla uzun süre temas ettikten sonra.

Tırnakla da bakım ister

Tırnaklar güneşlenme süresince kalınlaşır, şekil anlamında bozulur, kolayca kırılabilir veya pul pul dökülür. Bu esnada deri de değişir. Lavanta işte bu noktada imdadımıza yetişiyor. Tırnaklarınızın üzerine süreceğiniz lavanta yağı etkin bir koruma sağlayarak, sözünü ettiğimiz olumsuzlukları yaşamanıza engel olur.

El maskesi

Maskeyi uygulamadan önce bir süre ellerinizi ılık suda yumuşatın. Ardından tırnaklarınızı 5 dakika boyunca ılık zeytinyağı ve 1 çay kaşığı balın içinde bekletin. Sonra da zeytin yağla ellerinize ve parmaklarınıza masaj yapın.

Guzel paylasım tesekkurler..arkadasımın elleri cok fazla kuruyormus bende kk'da kesin bunun bir formulu vardır diye bakıyordum super oldu bunu ogrendigim yerimseniben

tşkürler arkadaşım benim ellerim soguktan çok çabuk çatlıyo krem kullanıyorum ama yinede çatlıyo

pamuk gibi eller için ilk önerim kesinlikle kolonyadan uzak durun.
içinde alkol bulundugundan deriyi çok çabuk kurutuyor.ellerinize bakım yapıyorsanız mutlaka bu önerimi dikkate alın.. şakkıdı

Dudaklar için ben nivea nın vişneli lip stick ini kullanıyorum.Hem çok güzel yumuşatıyor hem de biraz renk verdiği için makyajlı havası veriyor.Tavsiye olunur!

gece uyumadan önce el kremini kalın bi katman halinde sürün,eldiven giyip öyle yatın,,rahatsız edici olabiliyo baştan ama sabah pamuk gibi ellerle uyanıyosunuz kızlar...deneyin derim...kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkürler arkadaşlar, kuru dudaklar için de bildiğiniz bişi var mı?

Merhaba arkadaşım..öncelikle yüzüne peeling yaptığın zaman dudaklarınıda ihmal etme onlarada peeling yap..sonra zaten yüzün için nemlendirici kullanıyosundur dudaklarınıda nemlendir.ben sabahları yüzüme nemlendiricimi sürerken dudaklarımada sürüyorum ve ardından vazelinliyorum.ondan sonrada ruj süreceksem sürüyorum.tavsiyem parlatıcı tarzdaki rujları yani likit tarzda olanları kullan.kesinlikle klasik bildiğimiz rujları kullanma.ben en kalitelisini bile kullansam dudaklarımda pütürlü bir görünüm yapıyo,kurutuyo.bende çareyi böyle buldum.yani önce vazelin saonra ruj.ruj sürmesemde her sabah vazelin sürerim mutlaka.bir de body shop un dudak için balsam ları var renk renk ve hoş kokulu..onlarda çok iyi..nacizane tavsiyelerim bunlar..sengözlerimebaksanab

Back