Pamuğun LYS günlüğü

pamuksekeripembesi

"be a voice, not an echo"
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
186
87
323
YGS dolayısı ile pek vakit ayıramadığım için giremedim ama bayağı heves yaptım şu sınav günlüğü olayına.
YGS'de 40-60 bin arası sıralamam
Uçak Mühendisliği istiyorum
Hadi bakalım son bir ay ne kadar çalışacağım.

08.05.2014 16:53
Bugün türev konu anlatımı dinledim ve 300 soru çözdüm. Akşam ve gece analitiğe çalışmayı düşünüyorum​

Son düzenleme:
09.05.2013 17:19
Türev bitti.
Analitik bitti.
Geometri bitti.
Biyoloji bitti.
Kimya bitti.
Matematik, Fizik konuları ile beraber deli gibi soru çözme zamanı.

09.05.2013 17:19
Türev bitti.
Analitik bitti.
Geometri bitti.
Biyoloji bitti.
Kimya bitti.
Matematik, Fizik konuları ile beraber deli gibi soru çözme zamanı.

Vuhuuuu süperr pamukşekerim sana bişi sorucam fiziğe nasıl çalışıyon sen kuzum Alla aşkına ? Ben seneye kaldım ama bu fizik öldürdü beni şu deliye bi akıl ver başarılı haberlerini bekliyoruz takipteyim

Canim fizigi Teknofem den dinledim once sonrasında finalin fizik kitabina çalıştım lys için de simetri fizik ya aslinda cok kolay fizik. Sadece formül olarak görme ama. Calismaya başlayınca cok eğleniyosun zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya şu an bu yazdığını okudum ve bi anda fizik çalışasım geldi :) lisede hep 5-4 tü sonradan düştüm.. Evet zevkli neden kaçayım ki.. Neden fizik yüzünden terkedeyim ki hayallerimi evet çok teşekkür ederim simetri bende de var , kültür var final var çok kitap var .. Ay inş seneye olur ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…