Pampered Toes Sensation ayak masajı kullanıp memnun kalan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kullanan kimse yok mu halaa??? Bende merak ediyorum kullanmak istiyorum

kullanan varmı hiç arkadaşlar bende almayı düşünüyorum da ayağımda kemikler çıktı çok moralim bozuluyor yaa gerçi çıkmış bir kemiği geçiremez biliyorum ama yine de bir ümit işte

Özellikle ayak parmak eklemlerinde sorun yaşayanlar veya ayak parmaklarında kireçlenme sorunu olanlar için düşünülmüş bir ürün.

Ayak parmaklarında oluşturduğu hafif titreşim kan dolaşımını bu yöne doğru hızlandırıyor. Tabi etkisinin fark edilmesi belli bir süre kullanıldıktan sonra anlaşılıyor.

Bir adet ince kalem pil ile çalışıyor. Malzemesi silikon benzeri bir şey yumuşak yapıda. Takarken dikkat etmekte fayda var. Boyutuna göre iyi bir titreşim veriyor. Sanırım içinde ufak bir motor dönüyor titreşimi o sağlıyor.

Unutmadan bu ürün iki çeşit birisi masaj yapan ürün diğeri masaj yapmayan ürün. Üzerinde düğmesi olan ürün titreşimle masaj yapıyor. Diğer ürün ise sadece parmaklara şekil vermek için kullanılıyor. Buna dikkat etmek gerekiyor.

Tek zor olan tarafı deliklerden parmakları geçirmenin biraz zorlayıcı olması. Ayak parmakları ayakkabılar nedeniyle birbirine yapışık durur. Bu üründe parmak aralarına birer parçasını yerleştirmek gerekiyor bu da yaşlı insanlar için biraz yorucu olabilir. Gençler için sorun değil.

Gerçi dar olması gerekli yoksa titreşimi damarlara iletmesi zor olur.

Şimdilik memnunum bu üründen. Fiyatı da uygun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…