Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pamiran Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi pamiran
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben 200 cc taktırdım bugun 12.gunum doktorum boyle uygun gordu zaten goğus dokum vardıı..ben memnunum guzel oldu:)fakat sonradan değişir mi dıye merak edıyorum o yuzden 200 cc kullanan var mı dıye soruyorum?
Sağlıkla Kullan kullan canım ne mutlu atlatmışsın sende aramıza hoşgeldin :81: 12. gün çok erken ödem vardır daha yaklaşık 1 ay en azından geçsin ozaman Doğal formuna Kavuşacak ve göğüs Formunu alacak Sonradan değişmez herşeyiyle ne ise odur için rahat olsun canım :80::80:
Sağlıkla Kullan kullan canım ne mutlu atlatmışsın sende aramıza hoşgeldin :81: 12. gün çok erken ödem vardır daha yaklaşık 1 ay en azından geçsin ozaman Doğal formuna Kavuşacak ve göğüs Formunu alacak Sonradan değişmez herşeyiyle ne ise odur için rahat olsun canım :80::80:
canım cok saol umarım dedıgın gıbı olur değısmezlerr 200 cc guzel oldu ama kuculmezler umarımm ya:)
geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olmuştur
canım saol evet ıstedıgım gıbı oldu ama kuculurlerse uzulurum 1 ay olucak nerdeyse artık ınmıstır dımı sısler:)
canım saol evet ıstedıgım gıbı oldu ama kuculurlerse uzulurum 1 ay olucak nerdeyse artık ınmıstır dımı sısler:)
meme dokun varmıs zaten 200 cc iyidir o zaman.bende hic yoktu sıfır gıbıydı 265 takıldı sımdıden alıstı gozum 6.gunum :)
225 benim gayet iyiler yani
ya ne bılıyım herkes 350 ye bıle kucuk dıyo benim 200 olunca we kımseden duymayınca bukadar kucugunu hatamı yaptım dıye dusundum
200 cc bence de iyidir.benim de göğüs dokum vardı biraz,300 cc takıldı.keşke daha küçük olsaydı diyorum.sağlıkla kullanın
aa gercekten keske daha kucuk olsaydımıdıyorsun ılkdefa boyle yorum duydum ıcım rahatladı demekkı bnmde cok kucuk deıl belkı 300 falan cok buyuk olurdu bana
mıkss bısey sorucam yaa benım dıkıslerım cok sert neden korkuyorum kotu bırsymı acaba dıye dıkıslerıme dokununca ınanılmaz katılar?