• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pamiran Meme Estetiği Ameliyatı

pamiran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
14
0
36
Aydın
Ben 200 cc taktırdım bugun 12.gunum doktorum boyle uygun gordu zaten goğus dokum vardıı..ben memnunum guzel oldu:)fakat sonradan değişir mi dıye merak edıyorum o yuzden 200 cc kullanan var mı dıye soruyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 200 cc taktırdım bugun 12.gunum doktorum boyle uygun gordu zaten goğus dokum vardıı..ben memnunum guzel oldu:)fakat sonradan değişir mi dıye merak edıyorum o yuzden 200 cc kullanan var mı dıye soruyorum?

Sağlıkla Kullan kullan canım ne mutlu atlatmışsın sende :66: aramıza hoşgeldin :81: 12. gün çok erken ödem vardır daha yaklaşık 1 ay en azından geçsin ozaman Doğal formuna Kavuşacak ve göğüs Formunu alacak Sonradan değişmez herşeyiyle ne ise odur için rahat olsun canım :80::80:

:6:
Sağlıkla Kullan kullan canım ne mutlu atlatmışsın sende :66: aramıza hoşgeldin :81: 12. gün çok erken ödem vardır daha yaklaşık 1 ay en azından geçsin ozaman Doğal formuna Kavuşacak ve göğüs Formunu alacak Sonradan değişmez herşeyiyle ne ise odur için rahat olsun canım :80::80:

canım cok saol umarım dedıgın gıbı olur değısmezlerr 200 cc guzel oldu ama kuculmezler umarımm ya:)

canım saol evet ıstedıgım gıbı oldu ama kuculurlerse uzulurum 1 ay olucak nerdeyse artık ınmıstır dımı sısler:)

meme dokun varmıs zaten 200 cc iyidir o zaman.bende hic yoktu sıfır gıbıydı 265 takıldı sımdıden alıstı gozum 6.gunum :)

200 cc bence de iyidir.benim de göğüs dokum vardı biraz,300 cc takıldı.keşke daha küçük olsaydı diyorum.sağlıkla kullanın:nazar:

200 cc bence de iyidir.benim de göğüs dokum vardı biraz,300 cc takıldı.keşke daha küçük olsaydı diyorum.sağlıkla kullanın:nazar:

aa gercekten keske daha kucuk olsaydımıdıyorsun ılkdefa boyle yorum duydum ıcım rahatladı demekkı bnmde cok kucuk deıl belkı 300 falan cok buyuk olurdu bana

evet canım.bu operasyonu olduğum için tek bir an bile pişman olmadım.ama keşke daha küçük takılsaydı dedim ilk gördüğümden beri.doktorunuz en uygun,en doğal duracak olanı takmıştır mutlaka.hiç endişelenmeyin şimdiden.

mıkss bısey sorucam yaa benım dıkıslerım cok sert neden korkuyorum kotu bırsymı acaba dıye dıkıslerıme dokununca ınanılmaz katılar?

Back
X