kımse denememiş anlaşılan kutusunun ustundekı renk muhteşem yaaa bende sacımı o renk ıstıyorum ama şuan kayfe tonunda henüz köpüğüne geçebilecek kapasıtede degıl saçlarımmm offf ama çok güsel yaaa:sinifsinif:
evet bende resimdeki kahve köpüğüne boyadım. rengi hoşuma gidiyor benim. röflenin üstüne boyamama rağmen kutudaki renkten çok daha koyu bir renk oldu. şimdi 1 ay falan oldu ama bakır tonlarında bir renk haline geldi. hani üstündeki resim küllü gibi görünüyor ya küllü değil dore bir renk bakırımsı bi havası var
evet bende resimdeki kahve köpüğüne boyadım. rengi hoşuma gidiyor benim. röflenin üstüne boyamama rağmen kutudaki renkten çok daha koyu bir renk oldu. şimdi 1 ay falan oldu ama bakır tonlarında bir renk haline geldi. hani üstündeki resim küllü gibi görünüyor ya küllü değil dore bir renk bakırımsı bi havası var
ya arkadaşlar bnde kullanmak istiyorum saçmın şimdi doğal hali kahve tonlarında aldım ama cesaret edemiyorum bide nekadar zamanda akar acaba kullanan varsa yardımcı olrsanız sevinirim