• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette'nin hangi kızılı?

krometerapi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
245
17
643
İstanbul
Kızlar saçımı kızıl boyamaya karar verdım bır turlu ıstedıgım rengı yakalayamayınca madem her ay renk degıstırıyorum kızılıda deneyeyım dedım.

3 renk dusunuyorum paletteden cogunluk olarak Palette 4.88 koyu kızıl yattı kafama...

ama kızıl kullananlardanda tavsiye bekliyorum bu aksam boyalarımı almayı dusunuyorum bana yardımcı olursanız cok sevınıcem...

1 : Palette 4.88 Koyu Kızıl mı?
2 : Palette 6.88 Sonbahar Kızılı mı?
3 : Palette 6.88 kızıl mı?

Sizce en guzel hangısı sacım cok koyu degıl suan bakırımsı bı renk rahat tutar dıye dusunuyorum...
kullanan arkadaslar tavsıye ederse sevınırım yada bılgıdınız baska kalıcı kızıl boyalar varsa onlarıda soyleyebılırsınız bana...

şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
natural colorstan ben bu renge boyamıştım,harika bi kızıl,herkes çok beğenmişti.
bunuda düşünebilirsin canım naar kızılı :79:
palette-natural-6-88-nar-kizili-sac-boyasi-mb56334_1003737_r1.jpg

sonbahar kızılınıda tavsiye ederim öyle pespembe olmuyor ama hoş bi kızıl gerçekten ,kızılın gerçek karşılığı bu renktir bende bayılırım :)

$30371_kucuk.jpg bende bu kızılına boyatmak ıstıyorum ,ya su yaprak dokumunde ferhundenın kızılıda cok hostu

Eki Görüntüle 167424 bende bu kızılına boyatmak ıstıyorum ,ya su yaprak dokumunde ferhundenın kızılıda cok hostu

bende bunu boyamayı dusunuyordum aslında ama dün markete bir gittim!! ambalajların nettekı fotograflarla alakası yok degıstırmısler ve cok kotu gozukuyodu renk vazgectım ondan. Nar kızılı aldım en iyi o guzukuyodu bu aksam boyıcam ıstersenız fotografını koyarım rengıde gormus olursunuz.

sonbahar kızılınıda tavsiye ederim öyle pespembe olmuyor ama hoş bi kızıl gerçekten ,kızılın gerçek karşılığı bu renktir bende bayılırım :)

sonbahar kızılı bana cok turuncumsu geldı ya oda dusuncelerım arasındaydı ama ambalajları degıstımısler cok cok farklı gozukuyo renkler benım gordugum ambalajda kızıl degıl bıldıgın turuncuydu sonbahar kızılı.

Palette Naturel Boya 6/88 Nar Kızılı canım:93:

canım sen hangı rengın uzerıne boyadın bunu? kırmızımsımı oluyor yoksa turuncumsumu? aldım ama umarım turuncumsu bı kızıl degıldır ya oyle ıstemıyorum cunku.

Bırde ıkı gun once saclarımı boyadım ben palette kahve kopugu ıle dore sarıyı karıstırdım bayagıda acıldı koyu kumraldı onun ustune boyıcam ustunden ıkı gun gectı ama boyamak zorundayım haftasonu onemlı bı randevum var ve ustelık dıplerım resmen sarı oldu altlar koyuu korkuyorum ustler turuncu altlar kırmızı olur dıye ınsallah oyle bısey olmaz baska zamanım yok cunku boyamaya :(

canım sen hangı rengın uzerıne boyadın bunu? kırmızımsımı oluyor yoksa turuncumsumu? aldım ama umarım turuncumsu bı kızıl degıldır ya oyle ıstemıyorum cunku.

Bırde ıkı gun once saclarımı boyadım ben palette kahve kopugu ıle dore sarıyı karıstırdım bayagıda acıldı koyu kumraldı onun ustune boyıcam ustunden ıkı gun gectı ama boyamak zorundayım haftasonu onemlı bı randevum var ve ustelık dıplerım resmen sarı oldu altlar koyuu korkuyorum ustler turuncu altlar kırmızı olur dıye ınsallah oyle bısey olmaz baska zamanım yok cunku boyamaya :(

benimki açık kahve gibiydi canım hiç turunculuk olmadı,kırmızı oldu.
evde değilim resim eklerdim yoksa :31:

ilk boyamada mutlaka koyu olur ama canım bi kaç yıkama sonra açılır bence :97:

canım ben son 2 senedir sonbahar kızılına boyuyorum ve vazgeçilmezim oldu kutusundakı kadar turuncumsu olmuyor kırmızı oluyor en geç ayda 1 kere boyarsan rengı 4 boyamada falan harika oturuyor yıkadıkça aksada kötü bir turuncu olmuyor sankı oda kızılın farklı tonuna boyamıssın gibi duruyor hatta benı görenler saçını yenımı boyattın derler inanmazlar denemenı tavsıye ederim

hepsini denemedm ama sonbahar kızılına boyadığımda yolda bile durdurup soruyorlardı saç rengimi. muhteşem bi kızıl oluyor bence. canlı ve dikkat çekici bi renk.

kızlar tavsıyelerınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım. ıkıncı boyamamda sonbahar kızılını denemeyı dusunuyorum. suankı rengım koyu oldu evet ama arkadasın dedıgı gıbı bayabı acılacak gıbı duruyor.
bundan sonrakı boyamaları sonbahar kızılı yapmayı dusunuyorum 4 boyamada gercekten oturuyor mu? yanı su akma olayı duruyormu gercekten? herkes cok begendı kızıla devam etmeyı dusunuyorum ama maglum akma olayı bıraz can sıkıcı.

Back