Saç Rengi ve Saç Boyama Palettenin 10 dakikada uygulanan boyalarından deneyen var mı?

OzzB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
38
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar ben kendi saçlarımın rengine dönmeye çalışıyorum saçlarımda röfle vardı lorealin küllü kumralıyla kumralını karıştırdım boyadım renk güzel oldu ama diplerim kırmızı oldu ve benim rengim palettenin bu 10 dakikada boyama serisindeki 700 e daha çok benziyor ancak loreal daha iyidir diye düşündüğüm için onu almamıştım. şimdi değiştirmek istiyorum ve aklımda hep o var ama yine de sormak istedim paletteyi önerir misiniz? ve bu bu serisini kullanan var mı?

evet ben denedim ve memnun kaldım altın kahve yaptım saçım siyahtı kendim yine paltte renk açııc ile açıp sonr aaltın kahveye boyadım.bir iki hafat sonra renk dahada oturdu.güzel yani bence dene:)şimdi ise naturels bronz kako yaptım ama hayır altın kahve daha güzeldi pişmanım..

çok sağol canım denemeyi hep istiyorum zaten ama lorealin ismine kandım gerçi kötü oldu diyemem herkes çok beğeniyor ama işte ben o rengi daha çok beğenmiştim gerçi palette de schwarzkopf un ürünü ama işte neyse senin bu sözlerinden sonra bide onu deniyim o zaman aklımda kalacağına :) ama bişey daha soracağım kutudaki renk gibi oldu mu? aynısı olmaz tabi ama ne kadar yakın diyim o zaman gerçi palette için kutudaki rengin aynısı oluyor demişler bazı kızlar ama bide sana sorayım :)

altın kahve resimdekinden daha açık oldu.bi ton falan ama bu renk alttan kendi rengi çıkmaya başladığında yani aktımı bilmiyorum daha da güzelleşti..zemindeki renkte önemli..ama yinede iyi düşün tenine göz rengine uygun olsun seçicen renk ben loreal cashing de kullnadım ama palette daha güzel bence:):)

dogal saçlarım açık kumral arada sarılar var ama gaza geldim röfle yaptırdım gerçi güzel oldu ama sıkıldım işte şimdi kendi rengime dönmeye çalışıyorum o yüzden bu rengide begendim ve yakında buldum neyse zaten bugün aldım yarın deniycem bakalım nasıl olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…