Saç Rengi ve Saç Boyama Palette'le kestane saçımın rengini açtım:))) İşte Resimleri

DreamGirl_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
170
0
316
İstanbul
Herkese Selam!

Uzunca bir süredir, kuaförlere inat, istediğim rengi kendim elde etmek için araştırmalar yapıyordum.
Son olarak palette yoğun renk açıcının daha az yıpratacağı bilgisini alıp denemeye karar vermiştim.
Kendi saçımda açık kızıl/kestane tonunda boya vardı ve istediğim saç rengi açık bakır sarıydı.
Haftasonu yoğun renk açıcıyı denedim.. Öncelikle boyayı sürmeye uçlardan başladım, diplere çok az sürdüm gibi bişey, çünkü diplerden 3-4mm kendi saçım çıkmıştı onların çok açılmasını/zarar görmesini de istemedim. Gayet kontrollü olarak, sürekli tarayarak ve masaj yaparak 15-20 dakika saçımda tuttum ve yıkadım.
Aslında biraz daha sarı istiyodum, biraz daha bekletebilirmişim ama korkutum açıkcası..
Bilgi veren herkese teşekkürler:))

İşte sonuçlar:

çok güzel olmuş saçta yıpranmamış harikaa sonra isterseniz gene açarsıınız paylaştığınız için teşekkürlerr

Çok çok teşekkürler:)) Saçımın fönü filan kötü oldu, saçak saçak duruyo artık affedin:))
Ama evet gerçekten yıpratmadı saçı palette

bende palette açıcı ile saçımı bikaç kez açarak istedgm tona getrmıstm .. 3.resmdki renkte turunculuk az duruyo begendm

çok güzel olmuş gerçekten tebrikler :79::79:
bende 3 hafta önce saçımı loreal'in siyahına boyadım ama bende böyle bi renk istiyorum acaba bende de işe yara mı?? :18::18:

Çok çok teşekkürler:)) Saçımın fönü filan kötü oldu, saçak saçak duruyo artık affedin:))
Ama evet gerçekten yıpratmadı saçı palette
önemli olan yıpranmaması ve ilk denemede bukadar açabilmeniz ayrıca gayet güzel duruyor böyle güzel sonuçları görünce bende daha cesaretleniyorum gerçi ben koleston röfle setiyle önlere yada uçlara gölge gibi bişey düşünüyorum ama bende hep deneyerek saat tutarak yaparım bakalım artık nasıl olacak gerçekten çok güzel güle güle kullanın sevgiyle kalın:80:

çok güzel olmuş gerçekten tebrikler :79::79:
bende 3 hafta önce saçımı loreal'in siyahına boyadım ama bende böyle bi renk istiyorum acaba bende de işe yara mı?? :18::18:

Teşekkür ederim:))

Siyahı ilk seferde açmayabilir. Ya da zarar vermeden açmayabilir diyeyim.
Forumlardan kolestonun daha etkili açtığını ama daha yıprattığını okumuştum.
Benim saçım daha açık bir ton olduğu için daha kolay oldu, siyah belki zor olabilir..

bu palette renk açıcıyı yada palette röfle setini şöylemi karıştırıp kullanıyosunuz acaba;tozları ve sıvıyı karıştırıp diğer boyalar gibi tüm saçamı uyguluyosunuz?ben mesela palette röfle setini ara ara paket yaparak kullanıyorum ve pilatin oluyo.sen dümdüz boyadınmı açıcıyla merverella?

@ Belgin; canım siyah saç ne kadar sürede akar bilmiyorum, ama aktıkça diplerden yeni saçların da çıkacağı için saçını açarsan yine dibi daha açık uçları daha koyu olacaktır, evde yapman zor olabilir yani.. ilk denemende tutturman zor gözüküyor

@rengarenkmavi; ben röfle seti hiç kullanmadım, bildiğin palette yoğun renk açıcının kutusundan çıkanları yönergeye göre karıştırıp saçıma sürdüm, ama diplere en son sürdüm, yani toplamda 20dakika kaldıysa saçımda diplerde (yani kendi saçımda) 5dakika kalmıştır. En başta da yazdığım gibi saçımın tonu çok koyu olmadığı için 20dk. bana yetti. saçınız daha koyuysa daha uzun tutulmalı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…