• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Yoğun Renk Açıcıyla önce ve sonra:) Resimli

sariipapatyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
14
0
36
İzmir
Ben sürekli röfle yaptırıyorum ve 3 aydır dipboya yaptırmadım kararsızlıktan:) saç rengimi değiştirmeyi düşünürken bu forumda palette yoğun renk açıcı kullananların yorumlarını gördüm bende bu konuda biraz cesaret var hadi yapıyım dedim:) sonuç güzel çıktı ve sarının tonu röfleme uyum sağladı memnun kaldım tavsiye ederim.bunu uygulıcaklar için önemli bi şey saçta kalma süresini iyi ayarlayın zaten içindeki kağıtta yazıyor ben 40 dk beklettim bilginize:) $Görüntü0847.jpg $Görüntü0849.jpg

vay canına dipler çok iyi açılmış benim rengimin aynısı:53: demek ben de açıcı kullansaydım böyle güzel açılcaktı:31:

çok tatlı bir renk olmuş ama uçlarla birlikte fotosunu da koysaydın iyi olurdu:55:

İlk ve son fotoda ışıktan sanırım çok farklı görünüyor. İlki daha turunculu.
İkincisi sarı.

Çok güzel olmuş bence de. :31:

tebrik ediyorum ya çok güzel açmışsın saçlarını :) renk çok güzel olmuş bide. Ya bende kaç kaftadır niyetleniyorum bi türlü cesaret bulamıyorum kendimde alıpta saçımı açcamıyorum :S Sen tavsiye ediyormusun bu ürünü ?

bi yapmadığım bu kaldı.. bunu da yapayım iyice saçlarımdan olayım baari..
ama sizin olmuş..güle güle kullanın..saçın yalnızca diplerini mi açtınız?yoksa hepsini mi?
üzerine telrar boya yaptınız mı? anlayamadım, hızlıca geçtim de?

ben sürekli röfle yaptırıyorum dipleri çıktığı zamanda kuaföre gidip dip boyası yaptırıyodum.bu ürünü denemeyi istedim ve oldu:) sadece diplere sürdüm yani kendi saçımın çıktığı yerlere.rengi hoş oldu ama ben üstüne küllü açık sarı yapıcam bu akşam renk otursun diye bakalım nasıl olcak.bendeki şu cesaret nolcak bilmiyorum :D ayrıca kendi saç renginize göre açma rengi değişebilir kızlar.fotoda biraz koyu çıkmış ama benim kendi saç rengim açık kumral ve röfle işlemnde bile çok kısa sürede açılıo saçım.yani bu olaylarda saçın yapısı rengi çok önemli.

Back