• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun renk açıcısı kullananlar ..

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
96
İstanbul
mrb canlarım benim saçlarım siyah bi kere zaten oriyelde yandıı ama bu renkten çok sıkıldımm acaba bu palette yoğun açıcı işimi göürür mü saçlrm zaten ton açılmış yanii buda tam halleder mii yardım ederseniz sevinirim tekrar boşua o kadar para harcamayalımmm dimii olmyacağını bile bilee

evet canım ben kullandım,benim yıpranmadı ama şunuda belirtmek isterim ,saçın cinsi ilede alakalı,yıpranıp yıpranmaması

ya canım ben şimdi aldım boyayı arka kısımdaki yazılaırı okudum dio doğal saçı 4-6 ton açıyoo yani boya içinde geçerli mi acaba bu tonn

arakadaşlar yaptım sonuç berbat sadece benim dipten çıkan saçlarım ve uçtan 5 cm tlik saçım turuncu oldu berbat olduuuu ;( açıcı dediğiniz o şeyde yine oriyel mişşşşş acayip sinirim bozoulduu yarın ilk işim siyah boya alıp bu görüntüyü kapatmak ve bir daha boya yapmamak üzere yemin içiyorumm

kızlar bende palettenin yoğun renk acıcısını sacımın bir yerinde denedim sonuç istediğim gibi olmadı.karışımın hepsini kutuya koymadım biraz biraz koydum acıcı pudradan,acıcı kreminden ve solüsyonundan acaba ondan güzel acmamış olabilir mi...!acele cvp kızlar:(

aynı seninki gibi konu açmşlr oraya yazdım fkat burayada yazıcam çnkü ben yaptysam herkes yapar die düşünüyorum.
benm saçlarım çook uzun boyu kalçamıda geçiyor. ve ben bütün saçları koleston ile açtım dip boyamıda geldkçe palette yoğn açıcı ile yapıorm. iki markdnda cok memnununm. saçıda yakmıyor zararda vermiyor.
üstlk bide kolestonun içinde tüp şeklnde bakım kremi var o saçı muhteşm yapıor:D
ben ikisinide tavsiye ederm=)

aynı seninki gibi konu açmşlr oraya yazdım fkat burayada yazıcam çnkü ben yaptysam herkes yapar die düşünüyorum.
benm saçlarım çook uzun boyu kalçamıda geçiyor. ve ben bütün saçları koleston ile açtım dip boyamıda geldkçe palette yoğn açıcı ile yapıorm. iki markdnda cok memnununm. saçıda yakmıyor zararda vermiyor.
üstlk bide kolestonun içinde tüp şeklnde bakım kremi var o saçı muhteşm yapıor:D

cnm iyi hoş sen böle konusunca kuaförü boşverip kendim yapasım geliodakaydirigubbakcemile3 o kadar profesyonel deilim bu boya işlerinde açıcıyı nası kullanıosun kimi yorumlarda görüyorum birazı turuncu oldu dier yerler siyah oldu yada dipler sapsarı dier yerler turuncu falan diolarr korkuyorum yapmaya bilgi versen nası yaptıgına dair ne kadar tutuyosun ne kadar boya gidiyo falan???çok sevnicem aydınlat biziopuyorumnanaktan

Benim koyu kahve tonlarındaki saçımı bal köpüğüne yakın açtı. Sonuç olarak açmasına açıyor ama saçı çok sertleştiriyor. Boya kadar zarar verdiği kesinlikle yalan... Şöyle ki saçlarım oldukça sağlıklı olmasına rağmen bu sonucu verdi artık siz düşünün...

kızlar ben de bu gün yaptım kahve olan sacımı actım.şöyle anlatayım sacımı boyayalı 3 hafta falan oldu acılmıstı diplerden.bu gün karar verdim 2 kutu palette aldım kullanımı kolay elime eldiveni gecirdim sacı tutam tutam ayırıp sürdüm dipler hariç.çünkü diplerde kendi saçım var ve dolaysııla orayada sürersem dipler daha cok acılacak sonra boyayınca dipler boyanın kendi rengi olcak uclar koyu kalacaktı.bende bu yusden diplere sürmedim yarım saat bekledim.bakır oldu yıkayınca.sonra loreal 5.5 acık kestane akaju aldım onunla boyaım 45 dk bekledim.istediğime cok yakın bi renk elde ettim ve cok memnun kaldım .kuaförlerde vakit gecirmekten cok sıkılan biri olarak rahat ettim acıkcası.tüm maliyet 40 lira gibi bişi oldu.yalnız bişey belirteyim palettenin içinden cıkan saç kreminide değilde kendi kreminizi kullanın cunku sacı yumusatmaya yetmiyor.bunu da belirteyim istedim.tabi ki saça belli bir zararı olmustur.ama kendi kreminizi kullanın o zaman sac yumusuyor .cok mu uzun anlattım ne sonuc olarak ben memnun kaldım denemek isteyene öneririm.bu arada saçlarım kalın telli göğsümün üstünde.sorusu oaln olursa özele yazsın cevaplaırm seve seve.ama burdan takip edebilceğimi sanmıom

ben de koyu kahve boyalı saçıma kullanmıştım.keşke daha önce görseydim konunu canım.yine de yazıyım en azından bundan sonra yapacak arkadaşlara az da olsa bi yardımım dokunur.dediğim gibi saçlarım koyu kahve boyalıydı ama boyamamın üzerinden çokça zaman geçmişti ve ben epey akıtmıştım yıkaya yıkaya sonra bu palette açıcıyı kullandım sonuçta açtı ama tabiki dipler uçlara göre daha açık kalmıştı ve üstelik turuncu gibi olmuştu.ben de üzerine mecburen bakır barındıran bir renk boyamıştım .yıpranma olayına gelince asıl burası önemli her saç bir değil tabiki ama benim saçım çok yıprandı banyodan sonra tarak geçmez hale gelmişti resmen.çok pişman oldum anlayacağınız.bakır gibi olan rengi de beş altı ay kullandıktan sonra tekrar kahverengiye döndüm.açıcıyı kullanmak isteyen birini ne dersek diyelim durduramayız ama(kendimden biliyorum)en azından olasılıkları bilin diye söylüyorum.

Son düzenleme:

benim bu saçımı ikinci resimdeki gibi yapar mı sizce :( korkuyorum da ama sizin deneyimlerinizden yola çıkıcam ..

Eki Görüntüle 357455 Eki Görüntüle 357459 ben böyle istiyorum işte :(

Back