Saç rengini açmaya niyetlenirken öncesinde koyultman çoook yanlış olmuş. Neyse bilmiyormuşsun belliki. Kızlar ben defalarca koyu kahveden, kızıldan döndüm sarıya. Hem de evde kendim yaptım. Tek yapmanız gereken istediğiniz renge ulaşana kadar ultra renk açıcı sarı tonları uygulamanız. Kızıldan kurtulmak için boya üstüne boya yapmak sadece işi zorlaştırır ve saçını daha da fazla yıpratmana sebep olur. Çok açık sarı tonlar ya da yoğun renk açıcı boyalar renk silme işlevi görürler, önceki boyayı saçtan kustururlar. İşin uzun sürecektir (benim saçım çok ince telli olduğu için en geç 3. boyamada sarı olurum), ama o ara geçiş sürecinde turuncu falan da dolaşmak zorunda kalacaksın. Fakat azıcık sabredersen olur. Kim dediyse kestaneye boya diye saçmalamış yani, üstüne renk açıcıyı sürünce o renk açıcı önce senin üstteki kestane rengi katmanını, ardından da alttaki kızıl-siyah karışım katmanı sökmeye çalışacak.. Muhtemelen başaramayacak ve saçlarını çook yıpratacak. Üstelik kestane de kızılın tonu sayılır yani kızıllığı güçlendirmişsin bilmeden. Bence bekle, uzuuun uzuuun bekle yoksa çok pişman olursun saçların kendine gelemez.