• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açıcı alsam ?

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/529060-oryale-gerek-var.html
kızlar bir önceki konumda oryale gerek var mı demiştim.
Oryal yerine palette yoğun renk açıcı kullanıp,koleston 8.0 açık kumral sürsem sarı gibi olur mu saçlarım?
yani kutu üzerindekine yakın da olsa olur.
Bu arada palette yoğun açıcı nasıl kullanılıyor? kutunun içindekini boyaya mı karıştırıcam? biri anlatabilir mi acilen :s

Ben acmistim onunla. Gayet guzel oldu. Normal boya gibi suruyorsunuz, suresi yaziyor zaten. O islemden sonra istediginiz rengi kullanabilirsiniz.

Ben acmistim onunla. Gayet guzel oldu. Normal boya gibi suruyorsunuz, suresi yaziyor zaten. O islemden sonra istediginiz rengi kullanabilirsiniz.

saclarım su an bu renkte ;
$IMG_2174.jpg

kutu üzerindeki gibi olabilir mi ?

ayrıca ilk önce açıcıyı kullanıcam,sonra mı boya islemi yapıcamm :)

Son düzenleme:
ladyevil haklı, o da oryal sadece mavi tozu ayrı değil de krem boyanın içinde gibi düşünün. yıpratmıyor diye bir şey yok, benim saçlarımı yakmıştı. ayrıca direk sarı da yapmıyor, yumurta sarısı gibi kötü bir renk veriyor. çok tutmayın saçınızda. ani bir değişiklik istemiyorsanız da dip boyası gerektirmeyen yani kendinden açıcı sarı tonlarını deneyebilirsiniz. loreal, palette ve garnier'in var benim bildiğim. saçlarınız siyah veya koyu renk boyalı değilse de çok işe yarıyorlar her boyamada 4 tona kadar açılıyor saç.

ladyevil haklı, o da oryal sadece mavi tozu ayrı değil de krem boyanın içinde gibi düşünün. yıpratmıyor diye bir şey yok, benim saçlarımı yakmıştı. ayrıca direk sarı da yapmıyor, yumurta sarısı gibi kötü bir renk veriyor. çok tutmayın saçınızda. ani bir değişiklik istemiyorsanız da dip boyası gerektirmeyen yani kendinden açıcı sarı tonlarını deneyebilirsiniz. loreal, palette ve garnier'in var benim bildiğim. saçlarınız siyah veya koyu renk boyalı değilse de çok işe yarıyorlar her boyamada 4 tona kadar açılıyor saç.

Siz sureyi ayarlayamadiniz sanirim veya saclariniz asiri yipranmis olmali.

Benim saclarim ince telli olmasina ragmen palette nin renk acisi ile kac defa actim. Hepsinde de istedigim rengi elde ettim actiktan sonra.

fazla yıpratmıyo denenmıştr:) boyaya falan katmıyosun canım, normal oksıdanıyla tozu karıştırıp sürüyosun saçına ve bekletıyosun talımata göre.. kutudakı gıbı olmaz bende olmamıştı

Son düzenleme:
Back