Saç Rengi ve Saç Boyama Palette veya Koleston Yoğun Renk Açıcıyı deneyen var mı?

Hadise_5426

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
90
2
86
36
Sakarya
merhaba arkadaşlar. Koyu siyah renge sahip saçlarım uzun zamandan beri boyamıyordum daha sonra kendim bir boya aldım Palette nin çikolata kahvesini yalnız saçım hiç açılmadı. Kuaföre gidip sorduğumda saçımın oryalle açılıp öyle boyanması gerekiyormuş yalnız bu işlem sırasında saçlar çok yıpranıyormuş benim saçlarım doğum olduktan sonra zaten çok dökülmeye başladı daha fazla dökülür diye korktum açıkçası. Tüm yazı bu koyu renk saçlarla geçirdim o kadar sıkıldım ki anlatamam size. Bugün bebeğime mama almaya gittiğimde gözüm boyaların olduğu reyona takıldı. Palettenin ve Koleston'un yoğun renk açıcıları çıkmış üzerlerinde yeni yazıyor üzerinde de saçınız koyuysa bile 3-4 ton açıyor yazıyor bu bana çok cazip geldi...

Acaba bu yoğun renk açıcıları kullanan var mı? gerçekten koyu renk boyalı saçı açıyor mu? bana yardımcı olursanız sevinirim ezbere iş yapmayalım işin sonunda saçlarından olmakta var.. :) şimdiden ilginize teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum... Hoşcakalın.
bayanssulusmile

ben kullandım palettenin yoğun renk açıcısını.siyah boyayı da açıyor ama sarıya kadar açmaz.açık kahveye kadar açılır muhtemelen.
yalnız ben birşeyi anlamadım.saç renginiz için neyi düşünüyorsunuz? çikolata kahve boyamaksa niyetiniz açtıktan sonra, ortaya çıkıcak olan renk yine siyaha yakın birşey olur.çünkü palettenin çikolata kahvesi siyaha yakın bir renk.ne renk boyamak istediğinizi söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirim.

Merhaba banada yardımcı olursanız sevinirim.Ben saçlarıma 1 sene önce röfle yaptırdım.şimdi uçlarında azcık var bende saç rengimi değiştirmek istedim ve 2 hafta önce palettenin fındık kabuğu rengine boyadım ama kutudaki resimle ortaya çıkan boyanın alakası yok.Saçlarım çikolata rengi hafifte kızılımsı bişey oldu.Sadece röfleli yerleri tuttu.2 hafta sonrada düğünümüz var ve saç rengimi açmak istiyorum.Saç boyaları renk açmadığı için Palettenin yoğun renk açıcısını kullanmak istiyorum ama nasıl bişe olcağını bilmediğim için güvenemiyorum ama zamanım kısıtlı.Ne yapabilirim renk açıcı kullanırsam boyanın rengi(fındık kabuğu) kutusundaki gibi olurmu rengi açılırmı saçlarımın..

slm benim saçlarım siyahtı palette röfle setiyle açtım saçlarım turuncu oldu kuaföre gittim biraz açtırdım turuncuyu ama tam olark platin olmadı

ben palette açıcıyı kullndm açtıgım konuya resmde koydm belki yardmcı olr .. ama saçı diger boyalara gore dha fzla ypratıo bnce

bende kullandım çok iyi açıyor ama 1 kutu kullanmıştım diplere yetmedi turunculu bir renk ortaya çıktı dolayısıyla boyamama rağmen o kötü renk kapanmadı.ondan sonra tam 3 kez boyamak zorunda kaldım .en iyisi kuaföre boyatmak bunu bir kez daha anladım öyle evde kendi başına denenecek bişey değil bence.

haklısın basit bi iş değil ama insan tecrubelerylede yapabilir soncta kuoforlerd bşta bilmiyolardı.. off keşke kuofor yakınm fln olsaydı :):) bilgi almak adına..

ben kolestonunkini kullandım saçımda palette altın prıltılı toffe vardı balköpüğüne çevirmek istiyordum o yüzden açıcıyla açtım ben 15 dakika tuttum turuncu renk alınca yıkadım sarıya kadfar açmadım balköpüğü yapacağım için ama daha fazla bekletince sararırdı iyice yani boyalı saçı da açıyor fark etmiyor yıpranması fena değil ben çok tutmadığım için galiba çok yıpratmadı hala parlak saçım

slm canım ben evde devamlı yapıorum enson dun yaptım karamel olan saclarımı dıplerı sıyahdı uzundu bayagda kıydım saclarıma kısacık kestırdım sıyah ana rengımıde bı guzel acıtım acıcı ıle sonra kızıla boyadım bı arda acmsıdım rengını hosuma gıtmısıd bayag oyle gezmısdım

Sacimkahverengiydi kuaföre gittim actilar sacimi rengialtin sarisi oldu ama azıcık koyusu.sacmi boyatali 15 gun oldu.ama icime snmedi bu renk ben bu rengin bi 2 ton acigini istiyorum tam platin gibi degilde.wella koleston renk acici alsam sacima uygulasam guzel bi sonuc alirmiyim biraz kafamda soru isaretleri var.sacmda suan yanik yok.yanarmi acaba snra acici kullandiktan snra boya uygulamak gerekiyormu cevap verirmisnz ? Rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…