- Konu Sahibi Hadise_5426
merhaba arkadaşlar. Koyu siyah renge sahip saçlarım uzun zamandan beri boyamıyordum daha sonra kendim bir boya aldım Palette nin çikolata kahvesini yalnız saçım hiç açılmadı. Kuaföre gidip sorduğumda saçımın oryalle açılıp öyle boyanması gerekiyormuş yalnız bu işlem sırasında saçlar çok yıpranıyormuş benim saçlarım doğum olduktan sonra zaten çok dökülmeye başladı daha fazla dökülür diye korktum açıkçası. Tüm yazı bu koyu renk saçlarla geçirdim o kadar sıkıldım ki anlatamam size. Bugün bebeğime mama almaya gittiğimde gözüm boyaların olduğu reyona takıldı. Palettenin ve Koleston'un yoğun renk açıcıları çıkmış üzerlerinde yeni yazıyor üzerinde de saçınız koyuysa bile 3-4 ton açıyor yazıyor bu bana çok cazip geldi...
Acaba bu yoğun renk açıcıları kullanan var mı? gerçekten koyu renk boyalı saçı açıyor mu? bana yardımcı olursanız sevinirim ezbere iş yapmayalım işin sonunda saçlarından olmakta var.. :) şimdiden ilginize teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum... Hoşcakalın.
bayanssulusmile
Acaba bu yoğun renk açıcıları kullanan var mı? gerçekten koyu renk boyalı saçı açıyor mu? bana yardımcı olursanız sevinirim ezbere iş yapmayalım işin sonunda saçlarından olmakta var.. :) şimdiden ilginize teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum... Hoşcakalın.
bayanssulusmile