• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette veya koleston açıcı kullananlar,sorum olacak,bir bakar mısınız?

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
saçlarım şuan sarı,dipler koyu renk ben sadece diplerime açıcı kullanmak istiyorum,bu açıcılar saç derinizi az da olsa yakıyor mu ( orial çok yakıyor da) ve zarar verir mi? Boyalı saçlardada kullanılabilir mi ve ne kadara kadar açar, ay çok sordum kusura bakmayın:78:

ben kullandım bu açıcılardan ve çok yanlış olsa da tek başıma uyguladığım için ve kutudan çıkan eldivenler de elime büyük geldiğinden yaptığım şey bir şeye benzesin diye eldivensiz uyguladım :37:

ama hiçbir şey olmadı. :9: saç derisinde de allerjiniz veya aşırı hassasiyetiniz yoksa bir şey yapmaz diye düşünüyorum. ekstra önlem olarak saçınızı 1-2 gün önce yıkamış olursanız saçınızın normal salgıladığı yağ saç derinizi korur diye düşünüyorum.

ben kullandım bu açıcılardan ve çok yanlış olsa da tek başıma uyguladığım için ve kutudan çıkan eldivenler de elime büyük geldiğinden yaptığım şey bir şeye benzesin diye eldivensiz uyguladım :37:

Ama hiçbir şey olmadı. :9: Saç derisinde de allerjiniz veya aşırı hassasiyetiniz yoksa bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Ekstra önlem olarak saçınızı 1-2 gün önce yıkamış olursanız saçınızın normal salgıladığı yağ saç derinizi korur diye düşünüyorum.

teşekkür ederim yani hiçbir yanma olmadı ne güzeeell, ben orialle açtım daha önce ama acısına dayanmak zor olduğundan birde bunlara bakayım dedim peki baya bir sarı tonuna doğru açarmı saçı ,benim uygulayacağım bölümde bazı kısımlar boyalı( fındık kabuğu gibi oldu şuan yıkana yıkana) onlarıda açar mı?

Back