Eki Görüntüle 2085959
Keşke hiç ellemeseydin saçlarına yazık etmişsin gibi bir his var içimde
Benim aaçlarımda uzun sadece uçlarına ombre tarzı yaptım aklım olsa yapmazdım. (Oryal açıcı ile açmıştım boya da 3 kutu kullanıyorum) Kısa olsa kesinlikle tamamen açardım ama uzun saçı tek başına açmaya çalışmak tam bir facia ki ben omuzları biraz geçen bir saçı bile açarken tek başıma zorlandım. Hızlı ve tüm saç eşit bir şekilde yapmak gerekiyor. O yüzden tek başına zor oluyor.
Palette yoğun renk açıcıyu önceden başkasında denemiştim neredeyse platine kadar açıyor sizin saçınızı neden etki etmemiş anlayamadım az mı beklettiniz acaba?
Kuaför biraz abartmış 1000tl diyr uzun olabilir tamam ama yine de çok fazla istemiş.
Benim size tavsiyem tüm saçınızı açmak yerine brushlight tarzı aralara güzel ışıltılar attırmanız ya da şarap kızılı balyaj da yaptırabilirsiniz siyah saça çok yakışır.
Bulunduğunuz yeri bilmiyorum ama güzel yapan bir yer varsa yaptırmanız en iyisi. Hem hareketli bir saç olur hem de her ay dip boyası için uğraşmazsınız. (Başa eklediğim fotoğraf çok şık mesela anlattığım balyaj böyle)