• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette tarçın bakır koyu saç üstüne??

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
merhaba ben yaklaşık 1 ay önce saçlarımı viyole rengine boyatıp aralara kırmızı balyajlar attırmıştım tabi denize girmekten ve her gün duş almayla o balyajlar açık turuncu oldu normal taban rengi ise kızıl kahve gibi oldu bazı yerlerde koyu kızıla kaçıyor tarçın bakır boyasam nasıl tutar galiba kutunun içinde %9 luk oksidan var nasıl olur??

Son düzenleme:
açıkçası saçındaki açık renler açık koyu renklerde koyu tutuyor. hepsi bir renk olmaz ama ben ilk boyadığımda çok güzel bir renkte idi aynı renge boyadıkçada güzellleşti. yalnız o boya saçı sağlıklı göstermekle birlikte çok sert yapıyor.

belki küllü bir renk seçersen daha iyi olabilir. ben arada küllü sarıya boyuyordum. saçımdaki kızıllık daha güzel bir renk alıyordu.

balyajların daha açık tutacağını biliyorum zaten o sorun yaratmaz benim için ama koyu olan tarafların açılmasını istiyorum acelemde yok yavaş yavaş açmak istiyorum açık renge boyayarak sizin bu renge boyamadan önce ne renkti?

saçımı bakır alevine boyadım balyajlı yerler kırmızı oldu diğer koyu taraflar ise çok koyu kızıl oldu tabi gece olduğu için tam rengi bilmiyorum ama sevdim şimdi ben bu saç rengini gittikçe açmak için bu rengi 1 yada 2 ayda bir boyasam 1 2 ton daha açık kızıl elde edebilirmiyim??

Back