• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Sonbahar Kızılına Boyadım, Renk Tutmadı=((

canım sacının ana rengı sıyahmı ben 4 nerdeyse 5 senedır kullanıyorum hosuma da gıdıyor amam sıkılmısdı bı ara degsıtrmısdım rengımı yıne kızılın farklı tonuna boyadım cılek kırmızısına ana sac rengın koyu ıse once kusturman lazım sacını sonra boya tutar

canım sacının ana rengı sıyahmı ben 4 nerdeyse 5 senedır kullanıyorum hosuma da gıdıyor amam sıkılmısdı bı ara degsıtrmısdım rengımı yıne kızılın farklı tonuna boyadım cılek kırmızısına ana sac rengın koyu ıse once kusturman lazım sacını sonra boya tutar

şey boya benimki ama çok açık bir kahveydi ned en tutmadı anlamadım =((( kusturma saçımı koparır aşırı sağlıksız çünkü çilek kırmızısı rengini pek göremedim ben hangi markanın var acaba??:26:

slmmm aynısını bende yaşadım benimde saçımı boyamak istedim ve pallette sonbahar kızılını boyadı kardeşim ve boyandıgı hiç belli olmuyodu güneşte bile çok az belli oluyodu bende kuaföre boyattım o da saçımın koyu oldugunu bir kaç kere boyatmam gerektigini söyledi o da boyadı altlar tuttu üstler pek tutmadı kuaförüm bi kere daha boyarsam tutacagını syledi ama ben vazgeçtim kızıl sevdamdan inşş tutturabilirsem bakır karemel tonları istiyorum kolay gelsin inşş istedigin gibi olur ....:54:

benim saç rengim altın karameldi üstüne sonbahar kızılı boyadım tuttu ama boyayalı baya oluyo zamanla akıyo ilk boyandığında çok güzeldi :51:

slmmm aynısını bende yaşadım benimde saçımı boyamak istedim ve pallette sonbahar kızılını boyadı kardeşim ve boyandıgı hiç belli olmuyodu güneşte bile çok az belli oluyodu bende kuaföre boyattım o da saçımın koyu oldugunu bir kaç kere boyatmam gerektigini söyledi o da boyadı altlar tuttu üstler pek tutmadı kuaförüm bi kere daha boyarsam tutacagını syledi ama ben vazgeçtim kızıl sevdamdan inşş tutturabilirsem bakır karemel tonları istiyorum kolay gelsin inşş istedigin gibi olur ....:54:

ayy saol canım benimki de boyalı olduğu için tutmuyor sanırım benim de altlar tutmadı=((
birkaç kez daha boyarsan tutacağını söyledi ha ben de tekrardan boyayacağım inş tutar. inş bakır karamel rengi istediğin gibi olur^^

Son düzenleme:
Back