palette nin 9 numarasını kullanmıştım çok yıpratmıştı saçımı açmasına güzel açmıştı gerçi koyu kahveye boyamak istiyorsan hem de saçım peruk gibi olmasın doğal dursun diyorsan naturel boyalar kullanmanı tavsiye ederim mesela palettenin palette naturals serisi var ya ona bir baksan çok güzel renkler var o seride
şu siteden bakabilirsin:www.saçrengimi arıyorum.com
bence kahve kullancaksan ben kesinlikle palette diil de loreal creme casting i öneriyorum . ben her ikisini de kullandım. palette de iyi ama loral creme casting çok çok daha iyi. saçları daha canlı ve yumuşak yapıyor, renk tonları da çok güzel.şiddetle tavsiye ediyorum.
Koyu kahve sacı siyah yapar.Resimdeki renk gibi olmaz.
Bende palettenin koyu kahve ve koyu kestane gigib renklerini kullandım hepsi siyah oldu.
Buradaki bircok arkadaş da aynı hataya düştüler ne yazık ki sonra sacı acabilmek için ugraştık.
Ben bir süre bekledim ve sonra acıcıyla actım.
Bu sebeple asla koyu diye başlayan renkleri kullanma siyah yapıyor.Ki benim alttaki sac rengim acık kızıldı.Bu rengin üstüne bile siyah oldu resmen.
Orta kumral alabilirsin.Kumrallları dene ilk önce zaten onlarda resimde görüldügü gibi acık renk yapmayacak sacını... ama kestanede alma o da siyah oluyor cünkü...
kızıl kahve saçlarıma palette bronz kahve kullandım resimdekiyle alakası yok ! resmen koyu kahve oldu tabi benim hatam o renk saça anca.ama genelde memnunum palette iyi bir marka bence.