palette açıcı deneyen siyah saçlı varmı
merhabalar,
uzun süreden beri araştırıyorum palettenin saç açıcısı ile ilgili saça zarar verir mi diye.kadınlar kulubü platformuna çok teşekkür ederim kullanıcı yorumları gerçekten doğru yönlendiriyor.
benim saçlarım simsiyah , dip boyam geldi ve kuaföre gittim.oryal kullandı hem çok açılmadı ve tüm diplerin epeyde uzun 10 cm kadar kızıl oldu.tabii çevreden bu ne biçim saç şeklinde yıkıcı tepkiler almaya başladım. oysa ki boya yeni yapıldı. dip boyan gelmiş git yaptır diyenler vs...
hızımı alamadım 4 gün sonra gittim palette IL1 aldım. güzelce diplere uyguladım.üstüne de küllü sarı yaptım...
saçlarım şu anda barbi sarısı ve ben çok mutluyum.
saça kesinlikle zarar vermiyor buna eminim. ki kuaförün oryal işleminden sonra diplerde keçelenme vardı. o bile yok artık...
ve bugüne kadar gittiğim tüm kuaförler saçlarımı hep kızartmışlardır. boya olmadığı halde. hani kendi siyah saçımı açamıyorlardı.ama artık yolunu buldum.ve gerçekten mutluyum.iyi yapan kuaför aramaktan ve her seferinde kızıl kafayla dolaşmaktan sıkıldım.ve sarı saçta özgürlüğüme kavuştum :)
bir tavsiyem daha var.
açıcıyı sürdüğünüzde folyoyla tüm saçınızı parça parça paketlemenizdir.
daha hızlı sonuç alırsınız...
istediğiniz saç rengine sahip olmanızı dilerim.
tabii ilk açmada kızıllık olacaktır. biraz sabredip tekrar açıcı işlemiyle istediğiniz sonuca rahatlıkla ulaşırsınız.
kolay gelsin hanımlar...