elde etmek istediğin renkte ki bir saç boyasını bir kısmını saçının uzunluğuna göre tahminen bir kaba sık ve su ile karıştır,yoğurt kıvamında olucak...ve onu saçına sürüp 5 dk bekletip yıkıyorsun..(.açıcısını kullanmıyorsunuz bu arada)..sadece boya ve su...
tesekkur ederiiimmm :))) .... ya yıllardır içimde uktedir şöle tatlı bi sarı doresiz altın rengi olmayan :S,,,,bi süre kullanıcam böle sacım gür benim kalın telli bakımınıda hiç eksik etmemeye calısıyorum bi acelem yok yıpranmasın dıe bakımını yapıyım sonra sizden yine fikir almaya calısıcam
sagol canım ... tek sevindigim tarafı en azından ustune boya yapmak zorunda kalmadan rahat kullanabılıyorum simdi de gun ısıdında cektıgım resımlerı gonderıcem en azından fikir olur herkes icin ben su ekleyınce bu kadar accıcagını sanmıyodum cunku
aslında evet dediğn gibi turuncu olmadı karamel desem daha iyi heralde, cunku acıcı kullanan dıer arkadsların sac rengı daha bı turuncu benım kı karamelimsi bise olmus :)
umarım turuncu olan arkadasların kullu yapıp yıne turuncu olan sac sorununu ben yasamam ,,ikinci acma işlemimde turuncu olmam heralde sarı parıltılar var cunku, koyu sarı tonlarında acılcakmıs gibi gelıyo inş öle olur :S