Saç Rengi ve Saç Boyama palette saç açıcısına yıpranma korkumdan su da ekledim...sonuç 3-4 ton açılma :)

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
merhaba bayanlar...dun yaptıgım biseyi sizinle paylaşmak istiyorum. benim saçım boyalı ve kumral tonlarında bi anda gttim palette yoğun sac acıcısından aldım ama bi korkuda sarmadı degıl, sonra boyanın yarısını sıktım 1 tane mavi paket tozunu ekledım oksidasyon sütünün de yarısını ekledım karıstırdım içine de bi cay bardagının 3de 2si kadar su da ekledım ve yaklasık 35dakıka bekleyıp yıkadım sonuc karamel turuncu karısımı cok tatlı bi renk cıktı yani tekrar boya yapmadan cok rahat dısarda gezebiliyorum ... yanlız şunu sormak istiyorum yaklasık 1 ay sonra falan tekrar aynı yöntemle açmak istiyorum yani sarı tonlarına yaklasmak ıstıyorum sizce sacımı yıpratırmıyım ,,, bazı arkadaslar pespese acıcıyı kullanmıs acaba kac gun bekleyıp aynı ıslemı yaptı acaba
Son olarak bi arkadasın bi tavsiyesini okumustum gliserinle suyu karıstırıp saca uygulama yöntemini yapıyorum gercekten denildigi gibi oldukca yumusak oldu bi de unutmadan watsonın ballı sac maskesını kullanmaya basladım inanılmaz bise sacımı actıgım ilk an acayıp bı kuruluk vardı ama 2 gündür oldukca yumusak umarım bu bakımlar gercekten ise yarar gecici çözimler degillerdir . Cvplarınızı bekliyorum lütfennn:26:

mrb..annemin saçını açıcı ile bir kere ben açtım ve bir kerede kuaför açtı ve çok şükür hiçbir yıpranma yok.üstelik onunki toz açıcı idi.ben kendime açıcı kullandım diplerim kötü oldu.sen şanslısın ki güzel bir renk elde ettim diyorsun.bende turunculuk yaptı diplerde çok pişman oldum anlıyacağın.kuaför yolu gözüküyor banada ama saçlarım da bir sertlik var benimde

peki pespese zamanlarda mı actırdınız yoksa bi süre belediniz mi . acıkcası ılk anlarda bellı olmuyo sonradan bu acıcılar kuruluktu kırıktı kendını gosterıyomus :26: gercekten cok yaglar farklı kürler deneyen biri olarak gliserinle su karısımını dene derim bıkac damalada badem yagı damlat gercekten inananamadım cok yumasak yapıyo sacları,, her aksam yapıcam usenmeden fısfısla sıkıcam farkı gördukce paylasırım sizimle :) ...

bence eger sacın cok alacalı olduysa kuaföre git derim ama sadece dipler cok acık olduysa dıplerıne 3-4 santim koyu tonlarda mesela küllü acık kumralla kapat derim,,, ben normal boya yaptıgım zamanlar diplerım cok acıldıgında koyu tonla kapatıyodum gayette uyumlu oluyodu

önerilerini denicem cnm tşkl.peki bu gliserini direkmi sürücez saça ve sonra o şekilde sabaha kadar kalıcakmı saçta....senin soruna gelince annemim 1 haftada 2 defa yapıldı ve birde üstüne boya ve sonuç güzel oldu çok şükür...benim saçımın yıpranma nedenide ben açmakla kelmadın 1 haftada 3 defada boyadım ve yine fena sayılmaz...sadece kuruttum biraz saçı normaldede kuruydu zaten

boyayı sadece dipleremi vur diyorsun ee sonra kendi rengimde diplerden gelince nasıl olur ki gerçi kendi saç rengimde açık kumral ama nasıl yapıcam bilemiyorum.sarıdanda vazgeçemiyorum.şuanki hali böyle

Eklentiler

• $013.JPG
    155,3 KB · Görüntüleme: 87

eczanelerde satıyolar genelde 30ml oluyo bu gliserinler,, yaklasık 1.5 2cay bardagına tamamını dök birazda badem yagı ekle yada durulanmayan sac kremı ekle fısfıslı bıseye dök her aksam yapsan yeterli olur. kuru saca uygula yada ıslak saca ama muhakkak su ekle seyreltıp kullan , ben cok memnunum elim hep sacımda yumusak dıye :) ... baya işlem yapmıssın ben cok korkarım yakıcam edıcem die o yuzden korkuyorum acıcıyıda 1 ay sonra tekrar yaparım diyorum

boyayı sadece dipleremi vur diyorsun ee sonra kendi rengimde diplerden gelince nasıl olur ki gerçi kendi saç rengimde açık kumral ama nasıl yapıcam bilemiyorum.sarıdanda vazgeçemiyorum.şuanki hali böyle

hic bi fark goremedım ama ben :S,,, cok tatlı bı renk olmus bence diplerle uclar aynı gibi

hic bi fark goremedım ama ben :S,,, cok tatlı bı renk olmus bence diplerle uclar aynı gibi

yok cnm bende röfle vardı dipler gelince gittim california saarısına boyadım oda diplerimi turunculaştırdı ,daha sonra açıcı kullandım lorealin oda rengi daha çok kusturdu daha fena oldu.en son lorealin yine koyu sarıya boyadım ve sonuç ortada bögggg oldu.

röfle gercekten yapıldımı hep kuaföre devamlı gidilmesi gerekiyo dipler cıkınca tutturamıyosun bi arkadasımdan biliyorum,, aslında cok ton farkı yok gibi belki cila yapılsa düzelir sen en iyisi emin ellere git :)

cila da yaptım cnm hemde kendim ama farkettirmedi ..kuaförede sordum benmi atamadım gibisinden ama yok bu saça fayda etmez dedi fazla.kuaför açık kumral yapalım diyor bende düşünme süresindeyim:97:.kararsız kaldım sarıdan uzaklaşmakta istemiyorum.neyse gliserini denicem evde vardı ...

ya açıcı olayı normalde 1 kerede bile saçı rezil eder sen yine bişey olmamış şansına istediği kadar iyi sonuç al açıcı yıpratıcak bikere o saçı yani sen açıcıyla değil boyayla devam et yazık olmasın saça başa.

Canım foto koysanda bizde görsek

flashsız cekimde pek anlasılmıyo flashlı cektım o da baya hürrem sultana benzedi ama yrn gün ısıgında da ceker onu da atarım ... ya ben yeni uyeyım bı bakıyım nası atılıyo resim birazdan paylasırım resmimide :)

bu kadar actırmıssın bence kumrala dönme canım ya biraz idare et yada baska kuaförlere bi gt yani biri düzeltebilir heralde

ayy deme öle ya :S ,,, sureklı bakım yapan biriyim zaten simdi bi de bu acıcı olayından sonra 2 gunde bir maske yaparım hergun de gliserini sıkarım uclara artık allh ne verdıyse :) yıpranmasında baska bıse ıstemem,,, iste turuncu karamel karısımı olan kımse normala dönemmemıs yani istedigi sarıyı kumralı bi türlu tutturamamıs o yuzden sarı olur dıe bi kere daha mı acsam dıyorum tabi uzun bı sure dınlendırıyım dıyorum kafam karıstı:18:

Krstal cila işlemini evde nasıl yaptın neler kullanıyosun ? ben pek bişe bilmiyorum cila hakkında biraz açıklarmısın canım

bende hergün bakım yapan biri olarak herşeyin fazlası zaten zarar ya şöyle bişey var normal boyama için bi öncekının üstünden en az 1 ay geçsin diye beklenir. sen açıcıdan bahsediyosun nasıl tutcağı bile belli olmayan bı sarı ıcın etme eyleme derim

dogru haklısın canım bi kere basıma geldı 3 yıl önce falan töbe etmistim yine durmadım yerimde,, uzun bi süre beklicem baktım yıpranma var dokunmam zaten,,aslında dısarda rahat dolasabılecegım bı renk oldu eger korkarsam normal bi boya yapar az da olda acık küllü kumrala gibi bise yaparım :S .... bu arada nasıl resim yukleyebilirim bakındım ama bulamadım :))

kontrol panelinden yüklüyosun ama o boyutlara uygun resım ayarlamak benım ıcın zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…