merhaba bayanlar...dun yaptıgım biseyi sizinle paylaşmak istiyorum. benim saçım boyalı ve kumral tonlarında bi anda gttim palette yoğun sac acıcısından aldım ama bi korkuda sarmadı degıl, sonra boyanın yarısını sıktım 1 tane mavi paket tozunu ekledım oksidasyon sütünün de yarısını ekledım karıstırdım içine de bi cay bardagının 3de 2si kadar su da ekledım ve yaklasık 35dakıka bekleyıp yıkadım sonuc karamel turuncu karısımı cok tatlı bi renk cıktı yani tekrar boya yapmadan cok rahat dısarda gezebiliyorum ... yanlız şunu sormak istiyorum yaklasık 1 ay sonra falan tekrar aynı yöntemle açmak istiyorum yani sarı tonlarına yaklasmak ıstıyorum sizce sacımı yıpratırmıyım ,,, bazı arkadaslar pespese acıcıyı kullanmıs acaba kac gun bekleyıp aynı ıslemı yaptı acaba
Son olarak bi arkadasın bi tavsiyesini okumustum gliserinle suyu karıstırıp saca uygulama yöntemini yapıyorum gercekten denildigi gibi oldukca yumusak oldu bi de unutmadan watsonın ballı sac maskesını kullanmaya basladım inanılmaz bise sacımı actıgım ilk an acayıp bı kuruluk vardı ama 2 gündür oldukca yumusak umarım bu bakımlar gercekten ise yarar gecici çözimler degillerdir . Cvplarınızı bekliyorum lütfennn:26:
Son olarak bi arkadasın bi tavsiyesini okumustum gliserinle suyu karıstırıp saca uygulama yöntemini yapıyorum gercekten denildigi gibi oldukca yumusak oldu bi de unutmadan watsonın ballı sac maskesını kullanmaya basladım inanılmaz bise sacımı actıgım ilk an acayıp bı kuruluk vardı ama 2 gündür oldukca yumusak umarım bu bakımlar gercekten ise yarar gecici çözimler degillerdir . Cvplarınızı bekliyorum lütfennn:26: