Saç Rengi ve Saç Boyama palette röfle seti yardım!!

angel_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
535
0
96
İstanbul
kızlar palettenin röfle setiyle saçlarımın arasına balyaj gibi ara ara atmak istiyorum sizce bunu yapabilirmiyim yoksa kuaföremi gitmeliym bana yardım edin evde hiç kendi yapan varmı bunu?

Canım ben bi arkadaşıma yapmıştım saçlarında hiç boya olmamasına rağmen sonuç fiyaskoydu söyliyim... Sen bilirsin canım yine ama biz attığımız balyajların sarı olmasını beklerken turuncu röfle oldu sırnaşık şey Ama arkasından küllü bi sarıyla tümüne cila atarsan turuncular sararır oda var... Yalnız çok zahmetli bi iş ve bu işlere eli çok yatkın olan birine yaptırmalısın canım,,

saçının uzunluğu nasıl canım?bide gürmü oda önemli,benim omzumun 1 karış altında falandı saçlarım 100 liraya yaptırmıştım saçlarımda baya çok olmasına rağmen piyasaya göre baya uygun gelmişti mesela bana

Son düzenleme:
ben kardeşime yaptım onunda belinde sacları doğal sac rengi vardı altında acık bi kahverengi saçları ara ara ayırıp ayırdıgım kısımlara kremi iyice bulayarak sürdüm yoksa bi etkisi olmuyo cok güsel actı sarıları belli oluyo ama senin taban rengin ne koyumu acıkmı ne renk onada baglı canım

açık karamel cnm

ozman süper olur çünkü benim kardeşiminn sac telleri bide acayip kalın onları bile actıysa senin kini hayli hayli acar düzenli bi şekilde ayır dedğim gibi ayırdıklarına sür birde tavsiyem dipten atma boyayı 3 parmak alttan at dha güzel duruyor eğer yapacaksan :1rolleyes:

ya açıkcası korktum biraz turuncu falan olmasından

işte olmaması içinde onun bekleme zamanını iyi ayartlaman lazım canım üzerinde kaç dk yazıyodu 30-35 dk mı neyse yazan okadar beklet kendin yapmaya güvenemessen eli yatkın birileri varsa cevrende rica et onlr yardım etsin karar verip yaptgında sonucu yaz burdan opuyorumnanaktan

canım saçlarını boyamamışsan bkle ben palettenin röfle setini aldım bu akşam boyıycm sana blgi veririm

gecen sene bu zamanlar aldım ben tek basıma yaptım, elim cok yatkındır böyle seylere, üc dört renk karısmıs sacı bile bambaska renge döndürebilirim, ama bu set cok hızlı acıyor sacı, yani tek basıma olduğum icin iki ayna ortasında arkamı da gördüğüm halde amacım toplam 1o tane falan ince sık röfle atıp 2-3 ton kadar acmaktı saçım altın kumraldı yani açık kumral, koyu sarı arası sıcak röfleler düsünüyordum ancak öyle hızlı acıyordu ki sac rengini daha ben 3. tutamı boyuyamadan ilk ikisi koyu sarıya dönüyordu, ben de panik olup hepsini birden sac sampuanlar gibi iki avucuma döküp karıstıra karıstıra masaj yaparak komple yedirdim sacıma ve saclarımı 3-4 ton kadar acarak koyu sarı bi hale dönüstüm !

Yani diyeceğim o ki, tek basınıza yapmanız gerekiyorsa kac tutam istiyorsanız ayırın paravanayla (siyah tel toka işte) tutturun kafanıza tutamları, yaptığını her tutamı 5 dk bekleyip durulayın, bekleyip durulayın tek tek yapın bunu 1o tutamsa mesela tutuam basına 5 er dakikadan 5o dakikada isiniz bitmiş olur, sakın komple tutamları atiim de hepsini birden bekleyim diye düsünmeyin benim gibi açıklı koyulu altın kumral düşlerken koyu sarı oluverirsiniz..

Merhaba hanımlar. Foruma yeni üye oldum. Sizlere sorum olucak, eminimki aranızda tecrübeliler vardır bu konuda. Yıllardır saçıma röfle yapıyorum yada sarıya boyuyorum. Artık ne kadar koyuya boyasamda uçlarında sarı renkler çıkıyo boya akıyo.. Şimdi saçımıpalette röfle setiyle yapsam diyorum nasıl olur. Bide bu seti diplere uygulamadan boya gibi mi yapıyoruz. Saçımın son halini de koyuyorum buraya fikirlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…