gecen sene bu zamanlar aldım ben tek basıma yaptım, elim cok yatkındır böyle seylere, üc dört renk karısmıs sacı bile bambaska renge döndürebilirim, ama bu set cok hızlı acıyor sacı, yani tek basıma olduğum icin iki ayna ortasında arkamı da gördüğüm halde amacım toplam 1o tane falan ince sık röfle atıp 2-3 ton kadar acmaktı saçım altın kumraldı yani açık kumral, koyu sarı arası sıcak röfleler düsünüyordum ancak öyle hızlı acıyordu ki sac rengini daha ben 3. tutamı boyuyamadan ilk ikisi koyu sarıya dönüyordu, ben de panik olup hepsini birden sac sampuanlar gibi iki avucuma döküp karıstıra karıstıra masaj yaparak komple yedirdim sacıma ve saclarımı 3-4 ton kadar acarak koyu sarı bi hale dönüstüm !
Yani diyeceğim o ki, tek basınıza yapmanız gerekiyorsa kac tutam istiyorsanız ayırın paravanayla (siyah tel toka işte) tutturun kafanıza tutamları, yaptığını her tutamı 5 dk bekleyip durulayın, bekleyip durulayın tek tek yapın bunu 1o tutamsa mesela tutuam basına 5 er dakikadan 5o dakikada isiniz bitmiş olur, sakın komple tutamları atiim de hepsini birden bekleyim diye düsünmeyin benim gibi açıklı koyulu altın kumral düşlerken koyu sarı oluverirsiniz..