saçımın rengini biraz açıp sonra boyamak istiyorum palette yoğun açıcı bulamadım bende röfle seti aldım ama içinden oksidan losyon ve pudra açıcı çıktı oysa sanırım diğer yoğun renk açıcılarda kullanılan madde pudra açıcı değil ve ya öyle mi?
Ne yapayım bunu kullanayım mı saçlarım da yıpranmasın sonra? Yoksa yoğun açıcı mı arayayım?-tatlicadiarzu-
bu arada söylemeyi unuttum saçımda zaten boya var kızıl renkte.. onu açıcam yane
cnmmm sakın haa derim ben o deliliği yaptım saçlarıma kına yakılmış beyaz saçlar gibi oldu saçlarım turuncu oldu yandı banyodan sonra tararken çatır çatır tarakta kalıyodu okadar bakımlar yağlar uyguladım banamısın demedi mecbur çok kestirdim sonrada eve geldim ağladım artık boya bile tutmuyodu çünkü illede kurtulmak istiyosan saçlarını sildir bu işlemi kuaförler yapıyo hemde zarar görmüyo saçların saçındaki kızıl da olsa siyahda olsa kusturuyorlar sonra istediğin rengi yap cnmmm
cnm bnmde daha önce saçlarm kızıldı hatta üstüne 1 kez siyah boyadm 1 aya yakın bşi yapmadan bekledm snra palettenin yoğun renk açıcısından kullandım 2 kez hemde 15 gün arayla snra üstüne karamel tonlarnda boyadm kızıldan o şekilde kurtulursun.saçım yıpranmadı hiç bi zararı olmuo koleston yıpratır ama palette yıpratmıo