yaparsın ama oksidanını yüzde 6lıktan fazla kullanma yoksa saçların yanar
tam anlamadım ne demek istediğini ama kutudaki ölçüyü kullan. atıyorum 50 gram mavi toza 50 gram oksidan kullanıyosa sen de 25 gram toza 25lik koy vb...
anladım ama o kadar da takılma ona. 10 gr toz varsa sen bir o kadar daha mavi tozdan koy göz kararı. oksidan da paletteden ne kadar çıktıysa o kadar karıştır yani uyumlu olsun
mavi toz açıcı kuaför malzemeis satan yerlerde vardır bu arada
ya da şöyle yap önce palette ile oksidanını karıştır bak bakalım ne kadar yoğunluğu var. ona göre göz kararı diğerlerinden katarsın çok önemli değil o dediğin
Bende pek anlamadım, canım.
Anladım kadar yazayım ben.
Oksidan miktarı ve sertliği yüksek tutarsan, yıkamadan sonra kısacık saçla dolaşmak sorunda kalabilirsin.
Bence orada nasıl yazılmışsa o şekilde kullan.
Saçına yetmiyorsa bir Palette yoğun acıcı daha al.
Markaları da karıştırma.
30 vol de çok ben sana söyliyim. ne kadar çok oksidan koyarsan o kadar çok açılır düşüncesi yanlış ben olsam 6lık oksidan kullanırım. daha geç açılır ama daha az yıpratır. bu arada azıcık da saç. kremi yok oryaline de kurutma yapmasın saçında
saçının rengi ne şu anda? ben çok koyu bir kızıldan 6lık oksidanlı oryal kullanarak baya açmıştım saçlarımı. bence hiç palette falan kullanma iyi bir saç açıcısı al 180 gram mı neydi ondan al bence. mavi veya beyaz oryal farketmez. çünkü palettede de ne kadar açıyo kaç tona kadar açıyo bilmiyorum. standart oryaller 7-8 ton açabiliyor. o yüzden sen en iyisi normal oryalle 6lık oksidan al, çok koyu ya da çok sulu olmayacak şekilde de bir karışım hazırla. içine de biraz saç kremi kat. böyle daha sağlıklı gibi geldi bana ama sen bilirsin tabii, ama palette de almışsın paran da boşa gitmesin iade olabiliyorsa yapabilisin
oryallerin hepsi genelde aynıdır ama bu markette satılanların açma gücü çok iyi olmuyor o yüzden ucuzundan al gitsin
bu arada saçlarının uçlarından başla sürmeye dipler daha kolay açılır çünkü
saçının rengi ne şu anda? ben çok koyu bir kızıldan 6lık oksidanlı oryal kullanarak baya açmıştım saçlarımı. bence hiç palette falan kullanma iyi bir saç açıcısı al 180 gram mı neydi ondan al bence. mavi veya beyaz oryal farketmez. çünkü palettede de ne kadar açıyo kaç tona kadar açıyo bilmiyorum. standart oryaller 7-8 ton açabiliyor. o yüzden sen en iyisi normal oryalle 6lık oksidan al, çok koyu ya da çok sulu olmayacak şekilde de bir karışım hazırla. içine de biraz saç kremi kat. böyle daha sağlıklı gibi geldi bana ama sen bilirsin tabii, ama palette de almışsın paran da boşa gitmesin iade olabiliyorsa yapabilisin
oryallerin hepsi genelde aynıdır ama bu markette satılanların açma gücü çok iyi olmuyor o yüzden ucuzundan al gitsin
bu arada saçlarının uçlarından başla sürmeye dipler daha kolay açılır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?