Saç Rengi ve Saç Boyama Palette renk açıcı ve Mavi toz (oryal)

baLm

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
218
0
316
Adana
Kızlar ben PALETTE YOĞUN RENK AÇICI aldım ve içinden 10 gr açıcı pudra çıktı.. Pudra toz ve mavi renkde.. Mavi toz diye bahsedilen oryalle aynı maddemi bu ? :26::26: Eger aynıysa mavi toz ve oksidan miktarını arttırarak açma işlemini yapabilirmiyim sizce ? Lütfen konu hakkında yardımcı olun tek seferde Koyu kestane-kahve tonlarından açık renkler dönmek istiyorum

yaparsın ama oksidanını yüzde 6lıktan fazla kullanma yoksa saçların yanar

İçinde krem boya+10gr açıcı pudra+YÜZDE 9luk( 30volüm) oksidan var. Buna artı olarak içine Mavi toz ve oksidan miktarını ne kadar koymalıyım. Birde içinden çıkan 30vol. ekleme yapacagımı 30vol. mü yoksa 20vol. mü almalıyım ? :26:

tam anlamadım ne demek istediğini ama kutudaki ölçüyü kullan. atıyorum 50 gram mavi toza 50 gram oksidan kullanıyosa sen de 25 gram toza 25lik koy vb...

tam anlamadım ne demek istediğini ama kutudaki ölçüyü kullan. atıyorum 50 gram mavi toza 50 gram oksidan kullanıyosa sen de 25 gram toza 25lik koy vb...

Anlatamadım galiba palette yoğun renk açıcının içerisindeki mavi toz ve oksidan miktarını arttırmak istiyorum. palette renk açıcının içinde 10gr toz ve 30vol. oksidan var bunlara ek olarak mavi toz ve oksidan miktarını arttırcam ya ne kadar koymalıyım bunlardan. Bir de mavi tozu nerden alabilirim ? bi kaç kozmetikçiye sordum biz satmıyoruz dediler

anladım ama o kadar da takılma ona. 10 gr toz varsa sen bir o kadar daha mavi tozdan koy göz kararı. oksidan da paletteden ne kadar çıktıysa o kadar karıştır yani uyumlu olsun

mavi toz açıcı kuaför malzemeis satan yerlerde vardır bu arada

ya da şöyle yap önce palette ile oksidanını karıştır bak bakalım ne kadar yoğunluğu var. ona göre göz kararı diğerlerinden katarsın çok önemli değil o dediğin

Bende pek anlamadım, canım.
Anladım kadar yazayım ben.
Oksidan miktarı ve sertliği yüksek tutarsan, yıkamadan sonra kısacık saçla dolaşmak sorunda kalabilirsin.
Bence orada nasıl yazılmışsa o şekilde kullan.
Saçına yetmiyorsa bir Palette yoğun acıcı daha al.
Markaları da karıştırma.

Teşekkürleeer Aslında kuaför malzemesi satan yere gittim 180gr'lık kocaman kutuyu vercekti bana Bi kaç kuaföre sorcam kullanan varsa kuaförden alıcam artık

Zaten iki kutu aldım saçım belimde daha çok açsın diye içindeki mavi toz ve oksidan miktarını arrtırcam Yani kutu içinde 10grlık mavitoz+krem boya+30vol. oksidan var. Bunlara ek olarak biraz daha mavi toz ve oksidan koyucaaam

30 vol de çok ben sana söyliyim. ne kadar çok oksidan koyarsan o kadar çok açılır düşüncesi yanlış ben olsam 6lık oksidan kullanırım. daha geç açılır ama daha az yıpratır. bu arada azıcık da saç kremi koy oryaline de kurutma yapmasın saçında

Son düzenleme:

Normal boyada da koyuyorum saç kremi badem yağıda ekliyorum Palettenin içinde 9luk çıktı o yüzden 9luk almayı düşünüyodum bende degiştirip 6lıkmı alayım ?:26:

saçının rengi ne şu anda? ben çok koyu bir kızıldan 6lık oksidanlı oryal kullanarak baya açmıştım saçlarımı. bence hiç palette falan kullanma iyi bir saç açıcısı al 180 gram mı neydi ondan al bence. mavi veya beyaz oryal farketmez. çünkü palettede de ne kadar açıyo kaç tona kadar açıyo bilmiyorum. standart oryaller 7-8 ton açabiliyor. o yüzden sen en iyisi normal oryalle 6lık oksidan al, çok koyu ya da çok sulu olmayacak şekilde de bir karışım hazırla. içine de biraz saç kremi kat. böyle daha sağlıklı gibi geldi bana ama sen bilirsin tabii, ama palette de almışsın paran da boşa gitmesin iade olabiliyorsa yapabilisin
oryallerin hepsi genelde aynıdır ama bu markette satılanların açma gücü çok iyi olmuyor o yüzden ucuzundan al gitsin

bu arada saçlarının uçlarından başla sürmeye dipler daha kolay açılır çünkü

Son düzenleme:

Koyu kestane-kahve tonlarında ama üstten 5 parmak daha açık bi renk kumrala dönük. Palette de açıyor fakat turunculuk veriyor 4 ton felan açıyor gördüğüm kadarıyla denemedim ama deneyenlerden gördüm. Boyayıda değiştiremem malesef tek bişe kalıyor geriye mavi toz miktarını arttırıp biraz fazla açmak ve gerekirse 6lık oksidan almak

ya bu dip-uç olayını nasıl ayarlicaz? dipleri açık uçları koyu olanları okudum, gözüm korktu.dipten kaç cm.e sonradan sürelim? ve ne kadar sonra? atıyorum 'boylara ve uçlara sür- şu kadar dk bekle- sonra uçlara sür- şu kadar daha bekleyip yıka' diyebileceğiniz bir formül var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…