• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Renk Açıcı kullanmak istiyorum yardım edin lütfen :(

digital.girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
70
2
0
Balıkesir
merhaba arkadaşlar ne olur bana yardım edin yemeden içmeden kesildim, evde büzüldüm yatıyorum öyle. moralimin bozukluğu ise tabiki saçım. bundan 1 sene önce saçlarımı hep siyaha boyuyordum. geçen senenin yazı artık sıkıldım ve karamel yapmak istedim. kuaför saçlarımı yaktı saçlarım ıslakken çektinmi uzuyor,kopuyor hala daha öyle. ben bu açıcıdan çok yandım arkadaşlar yorumlarınızı ona göre bekliyorum. daha sonra karameli yakıştıramadım kendime 1senedir küllü kumral boyuyorum herkes çok beğeniyordu ama ben dün bir salaklık yaptım ve yeniden siyaha boyadım. ve tamamen pişman oldum kuaföre gittim sordum bu boya akarmı diye akmaz kesinlikle açmamız lazım dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. ben bir kere boyarım bu siyahı nasıl olsa altında kumral var diye akar gider diye düşünmüştüm. şuan saçımda sadece 1 kat siyah var. sadece bir kere boyadım yani.saçımı daha dün boyadım beyaz sabun saçtaki rengi akıtır diyorlar. sizce ben 1ay hergün bol bol beyaz sabunla yıkasam biraz renginin açılmasını beklesem 1 ay sonra palette renk açıcı yı kullansam açtıktan hemen sonra küllü kumral boyasam saçım açılır mı ? en önemli sorumda zaten şuanda saçım ıslakken lastik gibi uzuyor ya bu palettede saçımı mafederse artık elimde kalır saçım. ne olur yardım edin benim boyadığım siyah renkte işte bu resimdeki $garnier-color-naturals-1-siyah-1-main.jpg :43:

sen o beyaz sabun olayını dene canım,ama en az 2 ay saçlarına hiç dokunma.zaten şu an kötü durumda,komple eziyet etme,dayanamaz.yaza kadar beyaz sabun olayını yap,bu arada da doğal kürlerle falan besle saçını.:53:

canım tonla onarıcı kullanıyorum gliss in şampuanını spreyini efendime söyleyim dove un şampuan krem setlerini hepsini uyguluyorum zaten saçıma. tek istediğim küllü kumral sarı falan istemiyorum ya açar mı sizce ne yapacağımı bilemiyorum.

şimdilik o riske girme canım. şu an önceliğin saçına eski sağlığını kazandırmak olmalı,bikaç ay sabret derim.saçın dayanacak durumda değil şu an. :50:

sevindirici bir haber veriyim sana. garnier çok çabuk akıyor.
bir kaç yıl önce bu tip boyaları(organik ya da bitkisel olmayan) kullanırken karamel olan saçımı kumral yapmıştım ve net 2 hafta sonra aynı renk geri geldi.

Evet boya markası olarak en akan marka garnier'dir.
Bence üzülme ve beyaz sabun, bakım kürleri felan yap. Bir aya kalmaz akar o boya.
Banyoda çok akıyor mu? Öyleyse 1 ayı bulmaz tecrübeliyim :)

Evet boya markası olarak en akan marka garnier'dir.
Bence üzülme ve beyaz sabun, bakım kürleri felan yap. Bir aya kalmaz akar o boya.
Banyoda çok akıyor mu? Öyleyse 1 ayı bulmaz tecrübeliyim :)

ayyyy nasıl sevindim anlatamam yaaa inşallah akar hemen çok mutlu oldum kuaföre sordumda kadın paragöz heralde biraz kesinlikle akmaz açmak lazım diyo benim moralimi kadın bozdu siz düzelltiniz çok saolun cnlarmm

kızlar dayanamadım ve saçlarımı palette yoğun renk açıcıyla açtım. daha istediğim küllü kumral rengini boyamadım

eski hali
$P1180564.jpg

açtıktan sonraki hali bir alt yorumda

keşke biraz bekleseydin canım ya bak saçlarının arasında farklı renkler olmuş.küllü kumrala kadar akmazdı ama yinede baya açılırdı.çok yıpranmış saçın zaten hemen boyama bence bekle biraz bakım yap saçına beyaz sabunla falan yıka daha da aksın sakın ama sakın tekrar açma bu sefer kopar gider valla saçların.ben koyu kestaneden küllü kumrala dönenene kadar anam ağladı ve saçlarım çok yıprandı kırık dolu şuan ve küllü kumral yapmaya çalıştığımda seninkilerden çok daha iyi durumdaydı düşün yani.saçlarını bi süre dinlendir bence yıpranmış saça boya da doğru düzgün tutmuyor

açtıgını görmemiştim canım sabretseydinde siyah biraz aksaydı zaten aktıktan sonrada böyle bi görüntü olacaktı bu renge açıcı vursaydın daha güzel açılırdı saçların neyse olan olmuş artık üzülme düzelir bakım yap bol bol yakın zamanda bnmde saçlarım yandı çok üzülmüştüm ama sakın derim bu saçın üstüne tekrardan açıcı yapma

Son düzenleme:
Back