- Konu Sahibi digital.girl
merhaba arkadaşlar ne olur bana yardım edin yemeden içmeden kesildim, evde büzüldüm yatıyorum öyle. moralimin bozukluğu ise tabiki saçım. bundan 1 sene önce saçlarımı hep siyaha boyuyordum. geçen senenin yazı artık sıkıldım ve karamel yapmak istedim. kuaför saçlarımı yaktı saçlarım ıslakken çektinmi uzuyor,kopuyor hala daha öyle. ben bu açıcıdan çok yandım arkadaşlar yorumlarınızı ona göre bekliyorum. daha sonra karameli yakıştıramadım kendime 1senedir küllü kumral boyuyorum herkes çok beğeniyordu ama ben dün bir salaklık yaptım ve yeniden siyaha boyadım. ve tamamen pişman oldum kuaföre gittim sordum bu boya akarmı diye akmaz kesinlikle açmamız lazım dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. ben bir kere boyarım bu siyahı nasıl olsa altında kumral var diye akar gider diye düşünmüştüm. şuan saçımda sadece 1 kat siyah var. sadece bir kere boyadım yani.saçımı daha dün boyadım beyaz sabun saçtaki rengi akıtır diyorlar. sizce ben 1ay hergün bol bol beyaz sabunla yıkasam biraz renginin açılmasını beklesem 1 ay sonra palette renk açıcı yı kullansam açtıktan hemen sonra küllü kumral boyasam saçım açılır mı ? en önemli sorumda zaten şuanda saçım ıslakken lastik gibi uzuyor ya bu palettede saçımı mafederse artık elimde kalır saçım. ne olur yardım edin benim boyadığım siyah renkte işte bu resimdeki