Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Renk Açıcı Kullandım ve... :(

sln1310

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
102
0
96
Bartın
az önce koyu kahve(hatta siyah) olan saçımı palette renk çıcıyla açmaya çalıştım. diplerimden 2-3 cm gelmişti diplerim baya açık kumral.. sonuç: diplerim böyle altın sarısıyla cart turuncu arası bişi, boyları ise kızıl kahve.. arar ara turuncu filan. siyahlığı geçti evet ama diplerim çok kötü oldu. bende hemen açık kestaneye boyadım diplerimi şu an bekliyorum..

yani sonuç olarak aman kızlar dipleriniz daha açıksa SAKIN dip boyası yapmadan kullanmayın renk açıcı.

Son düzenleme:
açık kestaneyi akıttım şimdi, pek bi değişiklik yok.. off off mahvettim saçlarımı sanırım gidip kahve yada koyu kahveye boyıcam yine..

diplere sürmemeliydin ya da önce uçlara sürüp diplere yıkamaya 10 dk kala falan sürmeliydin. bence tekrar boyamak yerine ya bir süre elleme saçlarını ya da diplere sürmeden bir kere daha aç zaten koyu kahvenin o turunculuğu alcağını zannetmiyorum ama sen bilirsin canım.

diplerde boya olmadığı içn cabuk açılır dipleri yıkamana 10 dkka kala sürmen gerekirdi...kızıl siyah arası bir renkse portakal turuncusu olmak kaçınılmaz zaten... bazı yerler koyu oldu demişsin ya dikkatli saçının her yerine süremedin yada saçın uzun açıcı sana yetmedi...

bazı yerlere tam sürememişim :s 1 hafta filan dinlendircem saçımı sonra tekrar açıcam ama diplere sürmicem hiç.. folyo ile kapatsam zarar görür mü? yani diplere gelmemesi için tutam tutam açıcı sürüp folyo ile kapatsam? hiç yıpranma yok gibi şu an. umarım diğer açma işleminde de zarar görmez..
artık turunculuğu kabullencem bi süre. şu lanet siyahtan kurtuluyum yeter bana

yanlız ikinci açmanda daha fazla turunculaşma olcak daha açık turuncu olcak canım onuda söyleyim.

peki onu nasıl kapatabilirim tatlım? ben palette fındık kabuğu almıştım o kapatmaz anlaşılan.. illa küllü bişi mi almam lazım? :S bide çok bekletsem yani 1saat 15 dakika filan çok yıpranır mı? yada daha mı turuncu olur?

evet sacın turuncu olunca onu 1" hafta sonra falan boyamalısın
yanlız sacın cok kuruyacak maske yapmanı öneririm(yumurtalı,yogurtlu falan ) buaralar hava soğuk ama secim senin:)
hangi renk istiyorsun sen? yogun küllü bi renkle boyarsan turunculuk gecer diyorlardı forumda :44:

istediğim renk şu: ama hangi boyayla yapcam bunu bilmiyorum sarılara gerek yok diğer taraftaki renk gibi olsun yeter bana..

ayyy bana acıcı demeyin 3 gunde 7 kez sacımı boyadım 3u acıcı 3u kızıl biri kestane psikolojim sıfır((((

tatlım bende aynı sorunu yaşadım ama kuaförde yaşadım, saçımın dibi farklkı oldu, ucu farklı oldu, dipler daha açıktı ve okadar moralim bozulduki, bi kaç renge boyadım, sonunda koleston naturalsın bakır kumral rengini aldım, saçlarımdaki o kuruluk gitti yumaşacık oldu, sanki çocukluk saçım gibi, saçının yıpranmadığına sevin bence, ben şey düşünüyorum, iki kutu boya al, biri koyu ton biri açık, diplere koyu uygula uçlara açık bide öyle denicem, ama bitkisel boyalardan saşma emin ol saçının yıpranmaması en az boyanın rengi kadar önemli

palettin bakır tarçını varmış, dün markette bi bayana sordum onunla boyamış saçını, buna benziyor çok hoştu

ilk denemede bu rengin tutcağını sanmıyorum canım bende aynı sorundan kurtulmaya çalışıyorum koyu kızıldı saçlarım palette ile açtım bakır oldu güneşte turuncu turuncu parlıyodu diplere sürmeden açmıştım diplerden beş parmak kumral kendi rengim altlar turuncu bir hafta kadar öyle gezdim geçen gün kozmetikçiye gittim tekrar açıp küllü sarı boyucaktım, kadın yeşil olur saçların dedi loreal in ultra açıcılı küllü kahvesini verdi bununla boya birkaç kere dedi. birinci boyamamı yaptım daha iyi gibi turunculuk kırıldı biraz. o seriyi tavsiye ederim canım birkaç kez boyayıp rengi oturtup sonra açık renkler kullanabiliriz bence.

ayyy bana acıcı demeyin 3 gunde 7 kez sacımı boyadım 3u acıcı 3u kızıl biri kestane psikolojim sıfır((((

aynı şeyleri ben de yaşadım canım 2 hafta önce..şimdi saçlar kısacık ve hala yanık var uçlarda..
bende kendime ceza verdim ve koyu kahveye boyayıp üstünede kına yaktım..böylece çok uzun bir süre saçıma boya yapamam..
kendim ettim kendim buldum..bu da benim cezam :)

şu anki hali çok kötü değil dipleri koyulaştırınca iyi oldu :) ama tabiki istediğim renk değil şu anki hali. o yuzden bi tane daha açıcı aldım ama natural colors markanınkini. kozmetikçi bu daha iyi dedi. bakalm yarın filan denicem sonucu haber veririm :)

saçlarınız uzunsa çok işlem yapmayın sonra yıpranınca kestirmek zorunda kalınıyo...sonrada uzat babam uzat...vallahi hala uzatıcam diye uğraşıom...

ama sanırım tecrübe etmeden anlaşılmıyo bu durumlar

ben de renk acıcı alıp yapmayı dusunuyorum dıplerden kendı sacım cıktı kahve gıbı altlar turuncumsu kumral uclara dogru daha koyu :/ kızılımsı kumral. cunku kahvenın uzerıne acık kumral boyamıstm heryer esıt olmadı smdı acıcı kullanırsam yıne esıt olmck napcgmı bılmıyorum

Ne renktiki sizin saçınızz?? bende açmak istiorum rengini benm uçlar kahve tonlarda koyu ama dipler bayağı acık.. ne renk olurki benm sacım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…