bazı yerlere tam sürememişim :s 1 hafta filan dinlendircem saçımı sonra tekrar açıcam ama diplere sürmicem hiç.. folyo ile kapatsam zarar görür mü? yani diplere gelmemesi için tutam tutam açıcı sürüp folyo ile kapatsam? hiç yıpranma yok gibi şu an. umarım diğer açma işleminde de zarar görmez..
artık turunculuğu kabullencem bi süre. şu lanet siyahtan kurtuluyum yeter bana
palettin bakır tarçını varmış, dün markette bi bayana sordum onunla boyamış saçını, buna benziyor çok hoştu
ayyy bana acıcı demeyin 3 gunde 7 kez sacımı boyadım 3u acıcı 3u kızıl biri kestane psikolojim sıfır((((
peki onu nasıl kapatabilirim tatlım? ben palette fındık kabuğu almıştım o kapatmaz anlaşılan.. illa küllü bişi mi almam lazım? :S bide çok bekletsem yani 1saat 15 dakika filan çok yıpranır mı? yada daha mı turuncu olur?
bazı yerlere tam sürememişim :s 1 hafta filan dinlendircem saçımı sonra tekrar açıcam ama diplere sürmicem hiç.. folyo ile kapatsam zarar görür mü? yani diplere gelmemesi için tutam tutam açıcı sürüp folyo ile kapatsam? hiç yıpranma yok gibi şu an. umarım diğer açma işleminde de zarar görmez..
artık turunculuğu kabullencem bi süre. şu lanet siyahtan kurtuluyum yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?