Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Radiance Tutkulu Kızıl Yardım Lütfen...

moonromanticism

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
37
0
36
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar ben saçımı uzun süredir siyaha boyuyordum.. en son eylül ayının başında boyadım, saçlarımı iki hafta önce yaklaşık 15 cm falan kısalttırdım ve üstleri de baya katlı yaptırdım boyalar gitsin istiyordum. 1 aydır da beyaz sabunla yıkıyorum. Saçımın asıl rengi hafif kızılımsı bir kahverengi. Sizce palette radiance boyuyunca zarar vermeden saçlarıma tutar mı? bazıları radiance için önceden boyanmış saçlara olmaz diyor. Sizce saçıma tutar mı lütfen yardım edin

önceden denediğim için biliyorum siyah olan yerler açılsa bile üzerine boyandığında simsiyah olacak diğer kendi rengin olduğu yerlerere ise boya tutacak malesef :S ben de yarın saçlarımı açtıracağım kızıl sevdam yüzünden evde halledemedim ve ayrıca bende eylül başında boyamıştım siyaha ve aktı sanıyordum..

Son düzenleme:
mrb ben dün bu renge boyadım hiç bi boya girmemişti bu kadar saçıma benim hoşuma gitti kutunun arkasında en koyu saçrenginde gösterdiği rengin bi koyusu oldu.ama evin içinde bile rengi belli oluo.bi daha boyadığımda hep bu renk yada bu boyanın serisinden almayı düşünüorum. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…