Saç Rengi ve Saç Boyama palette radiance tutkulu kızıl lutfen deneyımlerınıze ıhtıyacım var........

sevgi_6101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
221
3
46
İstanbul
slm. benım sacımın dogal rengı sıyah ama onlerde beyazlarım vardı. rengınden sıkıldım ve dırek kestane kızıla boyadım 3 sefer ve ardından yogun akaju kızılı denedım ama ıstedıgım sonucları vermedıler. evet sac rengım degıstı ısıkta kızıl parlıyor ama cokk koyu. bende sayfaları ınceledım ve palette radiance tutkulu kızıl aklıma yattı. acaba sımdı bu sacımın uzerıne boyasam bu rengı. en azından ona yakın bır ton elde edebılırmıyım acaba?????? yardımcı olursanız sevınırım. Baska fıkrlerede acıgım kırmızımsı bır kızıl ıstıyorum sacımı...
Ama aylarca ugrasmakta ıstemıyorum. 2 boyamaya hallolsun ıstıyorum burada bazı okudugum arkadaslar kadar sabrım yok sanırım artık :>
lutfen yardım..

Tutkulu kızıl da neyin nesi
Ya numara olarak belirtin ya da resim ekleyin ona göre yardımcı olalım
Ticari adı önemli değil
Bir de kendi saç renginizi eklerseniz daha iyi olur

Son düzenleme:
o seride açma özelliği var saçı ben kullanım uzun süre
açıcılı olduğu için saçları yıpratması olası
ama iyi sonuç veriyo kutuda boyalı saça kullılmaz diyo ama ben çikolata kahveye
boyadığımda iyi sonuç almıştım.
2 boyamada renk daha da güzel oluyo

tesekkur edıyorum cnm bende aldım boyayı artık deneyecegım bakalımm ne olacak cok merak edıyorum . sonucu ogrenınce paylasacagımm

Cnm yha bırsey daha ... bazıları baktımda saclarım ve sac derılerım yandı demıslerr... bu benı tereddutte bırakan acıkcasıı.. dıger baslıktada yazdıgım gıbıı boyayla bakısıyoruz su anda ama cesaret edemedım bi turlu.... nıye bu kadar kastıysamm bılmıyorum vallahiii ,, devlet meselesıne cevırdımm ısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…