• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette radiance büyülü kahve

denizsebze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
5
0
86
İstanbul
:1no2:merhaba arkadaşlar saçım kızıl kahve gibi bi renkti palette nin bronz kohve tonunu elde etmek istedim fakat alttaki renk kızıllı oldugu için tutmaz gibime geldi bende palettenin radiance serisinden büyülü kahveyi aldım içinde bi miktar açıcı bulunuyomuş.ve kutunun üstündeki renk tam istediğim renkti tutar diye düşündüm ama bırak açmayı sanki daha koyu oldu saçım..daha bugun boyadım ama sanki yıkadıkça da alttan kızıllık tekrar gelecekmiş gibi duruyo..sakın kullanmayın bu boyanın saçı açtıgı filan yok sadece çok hafif kızıllığı kırıyor ama 2-3 yıkamada geri gelecek önceki rengim eminim.. uyarayım dedim boşa zaman ve para harcamayın..:)))

Benimde saçlarım papatya suyuyla açıldıktan sonra 6 ay kadar sonra yani kahve rengine dönmüştü bununla boyıyım açarım dedim daha da koyulaştı bencede kullanmayın hem lastik gibi yapıyor :kızgın:

hep tekrar etmişimdir..evde boyanan saçlar tam tutmaz.muhakak ıyı bır kuaföre gtmen lazım çnkü onların kulandıkları açıcılar zatn daha yoğun .yoksa boya markasyla alakalı bır şey deıl..şu ana kadar evde kım boyamışsa emınım saçını tam tutturamamıştır.özellıkle açık tonlar resımdekılerle bırebır asla tutmaz..siyah ve kızıl tonlarını belkı tutturabılırsın ama diğerlerı zor

arkadaşlar yeni ve güvenilir kaynaktan aldığım bi bilgiye göre,açıcılı boyalar boyalı saçlar üstünde etki yapmıyomuş. sadece boyasız naturel saçları açabiliyomuş..sebep buymuş yani..

oriyal dışında açmak imkansız,bu boyaların hepsi hikayee.birçoğunu bizzat denedim.diplerii açıoo,o da kızılımsı bi renkte,uçlar aynı,rengarenk bir kafayla dolaşıonn.

Arkadaşlar ben bugün boyadım ve dip boyam da olmasına rağmen kutuda ne söylüyorsa aynı renk oldu ve diple arasında renk farkı da yok ben çok memnun kaldım :3:

Back