• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Radiance - Büyülü Kahve

JiGSaW

Tell me more =))
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
232
1
96
İstanbul
arkadaşlar palette radiance kullanan var mı? koyu saçlarda hem açma hem boyama işlemi bir aradaymış CADIARZU büyülü kahve yi kullanmayı düşünüyorum saçım da kestane

ya ben sıyahın uzerıne surdum bır gram degısmedı canım ama sonucta kestane daha acık bır renk bılemıyorum tam:((( lorealın ultra acıcılı kahvelerını tercıh ederımkaydirigubbakcemile2:emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım su ultra acıcılı dore kahve küllü kahve falan var..marketlerde falan oluyo sen satıcıya dersın ultra acıcılı kahve serısı lorealın onlar yardımcı olurlar..onu gecen sene sacımı kahve yaptıgımda denemıstım acıo gercekten canım

çokk sağol canım bir bakayım açıyorsa süper hihoyyyt

merhaba bende palettenin büyülü kahvesinden almayı düşünüyorum siz en son ne yaptınız saçınızı hangisine boyadınız loreal ultra açıcı mı palette radiance mı hangisi ve memnun kaldınız mı gerçekten rengi açıldı mı? nooooluuurr cevaplayın:) ona göre karar vereceğim bende:utangac:

arkadaşlar ben boyamıştım büyülü kahveye ,ama çok birşey değişmemişti benim saçımda çikolata kahve vardı hemen hemen aynı renk oldukalrı için olabilir kendi saçınsa açar boya varsa ve koyuysa sadece biraz turunculuk katar saçının koyuluğuna göre ,saçın tam olarak ne renk?bende lorealin ultra açıcılı küllü kahvesine boyamayı düşünüyorum saçımı umarım loreal işe yarar.

ben bronz kahvesine boyadim cok guzel oldu..
ama kutudakinden biraz daha koyu duruyor rengi.. sac rengi koyu olanlar bi ton acik alsin derim.

saçın kestaneymiş galiba kendi saç rengin mi boyamı siyahta hiçbir değişiklik yapmaz açıcılı boyalar ama seninki kestaneymiş çok koyu değilse değişiklik yapabilir bu açıcılı boyalar boyasız saçlarda işe yarıyor ve saçın açık renkse işe yarıyor

palette iyi bir boya genelde kutudakine yakın renkler çıkıyor loreal nasıl bilen varmı?

kızlar palette büyülü kahveyi kullanan var mı başka. içinde açıcıda varmış sözüm ona. doğrumu ki?

boyanın özelliği açıcılı olması ben kullanmıstım yazdımda zaten,saçın açık renkse işe yarar ama o kadar güzel bir renk değil ben pek beğenmemiştim turuncu turuncu parlıyor

hiç memnun kalmadım.. dün boyadım ve sonuç berbat. saçımın rengini dahada koyulaştırdı ve ışık altında turuncu turuncu parlıyo. nasıl renk açıcı anlamadım. :(

koyulaşması bir kaç yıkamaya geçer turunculukta geçi,yor ama gerçekten kötü bir renk bende boyadığımda hiç memnun kalmamıştım ama bir kaç haftaya değişiyor renk

kesinlikle işe yaramıyor. daha da koyulaştırdı gerçekten. henüz gün ışığında görmedim. saçım kahveydi. siyah gibi bişey oldu. umarıkm akar gider:(

ya ben sıyahın uzerıne surdum bır gram degısmedı canım ama sonucta kestane daha acık bır renk bılemıyorum tam:((( lorealın ultra acıcılı kahvelerını tercıh ederımkaydirigubbakcemile2:emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım ben palette çikolata kahveyle boyadım ama bir kaç ay sonra biraz açmak istiyorum rengini bu biraz umduğumdan koyu çıktı da. bu senin dediğin loreal in ultra açıcısını görmüştüm ben ama kullanmaya cesaret edemedim açıkcası. nasıl oluyor yani benim saçımı tahminen nasıl yapar sence?

brn kullandım palette radianca 6.6 büyülü kahve. bnm önceden boya vardı ztn ama daha önce kuaförde açıcı işlemi yapıldığından ne renk boyarsam boyayım hep akıyo açılıyo iğrenç bi renk oluyor bunu yaptım. resimdekine benzer bi kahve elde ettim yine açıldı ama en beğenddiği renk bu oldu. yaklaşık 2 ay oldu boyuyalı çoktannn tekrar boyanması lazım ama boyayı bulamıyorum :( yine o renge benzer bi boya alsam aynı olur mu bilmiyorum her markada 6.6 var ama hepsi farklı bide bunda açıcı var napacam bilemedim

canım benim de saçım koyu kahve boyalıydı ve ben saçımı akıttım beyaz sabunla palette büyülü kahve yaptım 30 dakika beklettim süper oldu istediğim gibi oldu koyu çikolata kahve oldu resmen ve süper en azından o koyu kahve donuk mat renk gitti kurtuldum artık kahve ve tonlarını boyayabiliyorum saçın sağlıklıysa 45 dakika beklet ama sağlıklıysa yanıksa 30 dakikadan fazla bekletme zaten açıcı yok içinde 9 luk oksidan var o açıyor saçı diğer koyu boyalarda 6 lık oksidan kullanılıyor açıcı yok yani kutuyu iyice okuyun açıcı yok olsa saçı yakar zaten ister istemez ben denedim saçım çok sağlıklı da değil yanmadı bile aynı saçım :36::23::21::46::16::10::3:

Back