• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette papatya sarı + küllü sarı =???

karamelaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
37
0
36
Bursa
merhaba arkadaşlar. yine boyamı seçmeden önce size danışacağım:) 3 gün önce saçlarımı palette papatya sarıya boyadım. 2 kutu boya yetmedi çok da güzel boyayamadık ama yine de rengi 2 ton kadar açıldı. tabi zemin koyu olduğu için turuncu yansımalar bayaa fazla. 2 hafta sonra tekrar boyayacağım papatya renginden memnun kaldım ama turunculuklardan kurtulmak için papatya sarı + küllü sarı karıştırarak boyasam hem rengi açılır hem de turunculuklardan kurtulurum diye düşünüyorum ama hiç bu şekilde boya karıştırıp denemedim nasıl olur sizce?? bu şekilde bakırlıktan da kurtulabilir miyim?ya da en son küllü sarı boyasam daha iyi mi olur. yardım edin kızlar ya 40 gün içinde saçlarımın rengini açmam ve turunculuklardan da kurtulmam lazım cevaplarınızı bekliyorum.

bende aynı durumdaydım.kumralla küllü kumralı karıştırdım.turuncular tamamen kapanmadı,ışıkta bayağı bir turuncu oluyor hala.birde hafif yeşerme oluştu.igoranın turuncu azaltıcısından kullanabilirsin ama yeşermeler için ne yapılır bilemiyorum.

canım turunculuk maalesef hemen kapanmıyor. birkaç kez sırf küllüye boyamak ya da yoğun küllü (küsuratı .11 oluyor) bir renkle boyamak lazım....

Back