Saç Rengi ve Saç Boyama palette naturel açık karemel

evet medusa şu an kahve kızıl kızıllık cok ılk basta yarıya kadar yogun platın vardı palettenın altın ışıltılı kahvesıne boyadım boyle avatardakı gıbı oldu dur ılk 2. ve son halını ekleyım

canım pardon konuna dönmeyi unutmuşum ama şuanki saç rengine bakarsak bu boyaya göre daha koyu gibi görünüyo ve dediğine göre de öyle. Eğer boya kutusundaki rengi istiyorsan önce saç rengini açıcı ile açıp sonra bu boyaya boyayabilirsen rengi o şekilde tutturabilirsin şuan bu renk saçına sadece kızıllık verir fakat rengi boya kutusundaki gibi açılmaz diye düşünüyorum.... Çünkü bronz kahveye boyadığında saç rengin bu boyaya göre koyulaşmış.

eğer karamel yapıcaksan palette naturel serisini deneme sakınnn.. istediğin rengi tuttursan bile 2 haftada renk akıyo 1 bucuk ayda boyadan eser kalmiyo boya devamli akıyo söyliyim ben palette naturel bal köpüğüne boyadım bidaha asla denemem kesinlikle deneme naturel olmayan bi boya dene bence ben annemin röfleli saçını naturel bal köpüğüne boyadım 2 haftada aktı cok pişman olduk canm

evet boya boyayı acmaz dıyorlar bırde ben bu sacımdan acık renk alırsam ana saclarım acılacak boyalı yerler koyu kalcak komık olcak yanı ben bu boyanın akmasını beklemelıyım e olusan rengın aynısı yada bır ton acıgınamı boyamalıyım

senin en son saç rengin çok güzeldi.
ne renge boyamıştın cennetkokulum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…