• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette natural papatya 10.4

heraklia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
576
20
46
Diğer
Eki Görüntüle 360841

Öncesinde kestane boya olan saçlara karamel balyaj yapılması, ardından koleston 9.0 ile tümden boyanması. 1 ay sonra da Palette natural papatya 10.4 ile oluşan bir renk.
Webcamda çekildiğinden donuk çıkmış, normalde daha parlak sarı bir renk.

$hmm.jpg

Buda diğer resim. Umarım yapmak isteyenlere yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkürler beğeniniz için.

bende kizila boyadigim sacimi actim....baya acik platine yakin bi renk...dogal olmasi icin koleston 9.0 boyasam yesil olmaz degilmi :(
birde kaclik oxidasyon almaliyim 6% mi 9% mu cok acik ya zeminin yardimci olucak varmi???

bende kizila boyadigim sacimi actim....baya acik platine yakin bi renk...dogal olmasi icin koleston 9.0 boyasam yesil olmaz degilmi :(
birde kaclik oxidasyon almaliyim 6% mi 9% mu cok acik ya zeminin yardimci olucak varmi???

Bende 9.0' ı kullanınca hiç yeşerme olmadı. Aksine, dorelik oldu. Çünkü küllü değil bu boya.

$sarı.jpg

dorelik ne demek kusura bakmayin ;) sormam lazim anlayamiyorumda birde kaclik oxidasyon almaliyim sacimin rengi civciv sarisi nerdeyse 6% oxidan var ondanmi yoksa 9% mu

Boyada küllülük özelliği yok, dorelik özelliği de yok ama boyadıktan sonra daha canlı, altınımsı(doremsi :40: ) bir sarı oldu benim saçımda 9.0...röflelere o şekilde yansıdı.
içinden çıkanda %9 luk peroksitti.

cok saol cevap icin :) simdi ben almanyadanim burda netten satin alicamda koleston 9.0 boyayi iste oxidasyon yani peroksit herhalde volümü 6 mi 9 mu bilemiyordum....ozaman 9% yapim bende :) insalla mavi yesil olmamm :( az daha oluyordumda grimsi yesil olduydu sonradan sampuanla gecirebildim simdide arastiriyom sacimi biraz olsun dogal dursun istiyorum civciv kafayim resmen ya :(

simdi 9% siparis verdim netten...sacimin geri kalan kizil kisimlarini acmam lazim toz aciciyla 6% yetmedi turuncumsu acik kizil kaldi...9% yetmesi lazim acilmasi icin sonradan tümden acincada kolestonla boyarim artik :)

birsey daha bu koleston 9.0 benim kendi sacimin dibinide acarmiki acaba ya ben yillar önce boyadim ama net hatirlayamiyorum..kestane kahve sacim

Kendi saçını da açıyor ama hafif turuncumsu-sarımsı oluyor :) fakat bu durumda hemen telaşlanma 1 hafta sonra boya oturuyor. o turuncu-sarı görünüm gidiyor.

cok saol :) ozaman ben yavas yavas sacimi acim kizilliklar gitsin sonrada tüm sacimi kolestonla boyarsam tek renk olur umarim suan nerdeyse 4 renk var ya :( ama okadar kötü durmuyor :) üst taraflarimi acinca alt kisimlar kaldi tabiki ama altlarida acarsam tamamdir
ha birde renk koyu olmuyor degilmi...

iyi aksamlar...

cok saol :) ozaman ben yavas yavas sacimi acim kizilliklar gitsin sonrada tüm sacimi kolestonla boyarsam tek renk olur umarim suan nerdeyse 4 renk var ya :( ama okadar kötü durmuyor :) üst taraflarimi acinca alt kisimlar kaldi tabiki ama altlarida acarsam tamamdir
ha birde renk koyu olmuyor degilmi...

iyi aksamlar...

Yok öyle koyu bir sarı değil. Boyanın kabında göründüğü renk ile alakası yok ama..
Bende çok renkliyim aslında :) ama fena durmuyor ya da ben alıştım bilemedim :54:
Sonucunu ben de merak ettim :9: iyi akşamlar..

Bu arada ben aslında palette papatya boyamıcaktım. Ben palette 10.65 ile 9.3' ü karıştırcaktım. Ama malesaf bulamadım. Bu iki renginde hoş duracağı kanısındayım. Eğer aldığın boyayı değiştirme şansın var ise bu ikisini alabilirsin.

$23769.jpg $images.jpg

simdi palettemi kullandiniz yoksa kolestonmu :)
ben koleston 9.0 düsünüyorum ama henüz almadin arastiriyordum

Balyaj yapıldıktan 1 hafta sonra koleston 9.0 ı boyamıştım. Ondan 1 ay sonrada palette papatyayı (son halim olan)
Benim size önerim palette 10.65 ile 9.3 ü karıştırın. %9 luk 2 adet peroksit ile.

Eki Görüntüle 360858

Buda diğer resim. Umarım yapmak isteyenlere yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkürler beğeniniz için.

çok güzel bir renk olmuş açık kumral sarı arası çok doğal duruyor benimde saçım çikolata karamel suan çokkk memnunum ama yaza doğru kumral isdiyorum koyu kumrala boyayıp daha sonrada açık kumrala boyayarak turunculuk olmadan geçiş yapıcam bu daha mantıklı geldi birden papatya sarısı yaparsam bildiğiniz turuncu olur:18: zemin koyu olupda sarı boyanırsa acayip bir renk çıkıyo çünkü

Back