Saç Rengi ve Saç Boyama Palette natural 4.89 gün batımı

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
selam kızlar...benim kendi saç rengim koyu kahveydi, yaklaşık 4-5 ay önce koleston aşk alevine boyattım,güzel oldu fakat biraz kına yakmış gibi duruyordu pek hoşlanmamıştım,dip boyası gelmişti,bende bugün saçımı palette naturalsın gün batımı rengine boyadım,morumsu bi renk.saçımın alt tarafları hala aşk alevi renginde olduğu için kızıl olan yerler daha açık renk olur mor belli olur diodum. ama şuan saçımın altları simsiyah duruyo resmen ,mor olduğu belli bile değil kendi saçımın olduğu yerde hafif belli sadece mor olduğu.. çok moralim bozuldu ya bildiğin siyah gibi duruyo saçım yıkadıkça morluğu belli olurmu acaba? morunu nası belli edebilirim 1 ay sonra daha başka bi rengemi boyasam acaba çok kafam karıştı yardım lütfen

Son düzenleme:
burdaki hiç bir mesajıma kimse cevap yazmıyor ama neden ya ??

arkadaşlar cidden 1 kişi bile yardımcı olmuyor bu nasıl kadınlar forumu anlamıorum:!

4 numara koyu bi renktir... normal öyle durması. biraz bekle akmasını. 6nın üstüne morumsu bi boya ile boya.

bekledim aktı biraz arkadaşlarım fln bazısı mor diyor bazısı kırmızı gibi parıldıyo ışıkta diyo, tam günbatımı rengi hakkaten:) böyle mor ve kırmızı arası bişi oldu bordomsu :) yakında aynı renge bi daha boyucam tam otursun boya die..peki verise sağol cnm ama mor tonlar 6 numaramı oluo tam ben bilmiorumda..

senin boyadığın renk çok koyu
bence 6.89 daha hoş olur.o rengin iki ton daha açığı.
6.89'a boyamıştım
hatta akınca daha da güzelleşen bir renk

ya saçın koyuysa boyanın içine 1 paket açıcı kullan.adını unuttum ha oksidan koy...o zaman azcık daha açılır.bu arada bazı boyalarda fazla bekletince karartıyor saçı..üztündede yazar mesela 25 dakkadan fazla bekletince kararır diye.boyarken iyice kontrol et saçını baktınki koyulaşıyo hemen yıka.ben böyle bi hata yaptım ordan biliyorum.önce kaşlarımı boyadım açık oldu rengi, yıkadım sonra saçıma sürdüm bi baktım ki hemen koyulaşmaya başladı..anında yıkadım tabi.şimdi kaşlarım saçlarımdan daha açık oldu..
bi kaç ay sonra gizemli kahve yada kumral bakır düşünüyorum..

senin boyadığın renk çok koyu
bence 6.89 daha hoş olur.o rengin iki ton daha açığı.
6.89'a boyamıştım
hatta akınca daha da güzelleşen bir renk

sağol canım evet koyu ama ben mor olsun istemiştim oyüzden, 6.89 baya kızıl duruyo pek sevmedim,kızıldan bıktım artık ben böle morumsu kırmızımsı bişey istemiştim benim boyamın paketteki hali gibi ama saçımda istediğim gibi çıkmadı,ama ışıkta böyle morumsu bi kızıl şeklinde duruyo çok tatlı duruo

evet canım haklısın bende yarım saat civarı beklemiştim,sonrasındada soğuk suyla yıkamıştım ilk yıkamada sıcakla yıkarsan kolayca çıkıyomuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…