Saç Rengi ve Saç Boyama palette ME3+kolay röfleler kullananlar?

hazirann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
102
0
0
İstanbul
Arkadaşlar ben palette ME3+kolay röfleler setini aldım henüz uygulamadım.
Röfle setiyle ilgili yazılanları okudum memnun olanlar da var olmayanlar da
ama tam bir sonuca varamadım.Yani sonucun hüsran olmasını istemiyorum.
Suan sacımda yeni yapılmış yoğun gölge var.Ama istediğim kadar sarı olmadığı için bu seti aldım.
Bir de benim aldığım kutudan bone falan cıkmadı.Sadece aplikatör başlık var.
Boneyle yapmak daha kolay olurdu diye düsünüyorum,bu başlıkla yapan var mı acaba???Sonuç ne?

Bunu kullanan hiç yok mu?ben hala yapmadım.Şu içinden cıkan aplikatör ü nasıl kullanacağımı bilmiyorum aslında.Sanırım bircok kişi boneyle yapmıs...

ben palette me3+kolay röfleleri kullandım ama memnun diilim canım hem rengi güzel acmıyo hemde kullanımı kolay diil koleston aldım bonesi var gercekten uygulaması basit ve sacımın rengini civcivsarısı gibi actı sacımın doğal rengi çok koyu kumral

yaaa tüh bende cok oldu alalı hala kullanmadım.Bone bencede daha kolay olur fakat bana bir başlık vermişler o başlığı nasıl kullandın peki?

bende başlık cıkmadı palette de sadece aplikatör vardı ama seni yanıltmım memnun olanlarda var yani ama koleston daha profesyönel

kızlar onun iki çeşidi war biri kalın röfle için aplikatörlü olan diğeri de ince röfleler için hem bonesi hem aplikatörü olan.palette için konuşuyorum tabi.ben anneme ince olanından yapıorum müthiş oluyo.tawsiye ederim
kaydirigubbakcemile4

benm sacım avon 12.01 küllü platin sarısına boyalıydı .daha önce siyahtan açtrmıştm .dün palettenin röfle setini tamamını sürdüm tam platin olmadı ama baya açtı streçle sarıp 45 dk beklettim.daha önce kolestonun röfle setni kullanmıştım 35dk beklettm hiç bişye sarmadım tupturuncu olmştm.

Son düzenleme:
$Görüntü2003.jpg $Görüntü2037.jpg $Görüntü2039.jpg

kızlar saçlarımı palette ME3 röfle setiye açtım 2 gün oldu.fakat 1 kutu yetmedi saçlarım çok kalın telli ve hiç kat yok :) 1 ay snra palette röfle seti ve palette yoğun açıcıyı karıştırıp uygulayacağm.inşallah şu turuncu yansımalar tamamen gider

Arkadaşlar ben palette ME3+kolay röfleler setini almak istiyorum. Saçım koyu kahve yanmasından korkuyorum ve tekrar açık renklere dönmek istiyorum
Röfle setiyle ilgili yazılanları okudum memnun olanlar da var olmayanlar da
ama tam bir sonuca varamadım.Yani sonucun hüsran olmasını istemiyorum.
ne yapmalıyımmm ???

Back