merhaba kızlar sacımın doğal rengi orta kumraldı.palettenin küllü açık kumralını boyadım.saç rengim küllü açk kumral olmasa da güzel bir renk olmuştu ve artık hep aynı rengi kullamaya karar vermiştim.taa ki palette küllü açık kumral rengi üretmeme kararı alana kadar...
aramadığım yer kalmadı bu rengi ama yok.en son bir markette bir adet kalmış.bende palettenin kahve köpüğünü de alıp karıştırayım dedim.ama tereddütlüyüm acaba nasıl bir renk olur.var mı deneyen.sizce karıştırayımmı bu iki rengi?
kahve köpüğünü kesinlikle karıştırma kutunun üstündeki renkle alakası yok bende geçen hafta palette deluxe sarıyla kahve köpüğünü karıştırdım kahve köpüğünde bakırlık çok var
o zaman napsam acaba?palettenin elimdeki 1 adet küllü açık kumralıyla kolestonun küllü açık kumralını alıp karıştırsam nolur? farklı markalar olduğu için içerikleri de farklıdır belki diye saçıma zarar vermekten çekiniyorum.
yani aslında evet açık kumralda cok hoş bir renk ama küllü bir renk boyamama rağmen yine de sacımda kızıllık oldu.(bi de kendi saç rengim orta kumral yani öyle siyahi bir renkte değil)direk açık kumral daha fazla kızıllık vermez mi?
bence küllü renklerden iyidir 2. boyamana o kızıllıklar gider altta kızıl boya yoksa sadece küllü rengin verdiği kızıllık varsa belki ilk boyamandada kaybolur o alıcağın boyanın kalitesine bağlı