• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette koyu kahve

feritgozde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
281
32
38
arkadaşlar saçlarım kumral üzerne sarı tonlarında sık balyajlıydı.ve ben busaçlardan çok sıkıldım daha 1 ay önce yaptırmama rağmen:emir_bebek:.neyse saçımı koyu yapma kararı aldım.mavi siyah yada siyahın tm tonlarını düşündüm daha sonra palette koyu kahve aldım bugün ve arkadaşım saçlarımı boyadı siyah oldu akar diyorlar ama ben bu rengi çok beğendim zaten artık boyatmayacağım saçlarımı.kendi saçımın rengi kestane tonlarında koyu renk saç isteyenlere koyu kahve yi öneririm ve kısa bir not palette boyanın içinden çıkan kaşmir saç bakım kremi saçımı harika yaptı ilk defa saçlarımın bu kadar güzel koktuğunu ve yumuşacık olduğunu hissettim.kullanan arkadalardan yorum bekliyorum saçlarınızdan boya ne kadar da aktı.:80:

bende paletteyle boyamıştım koyu kahveye.aslında renk güzel hiçte öyle kolay kolay akmaya niyeti olan bir rernk değil ben beyaz sabun kullanaraka rengini biraz soldurdum.3.5 ay önce boyamıştım yaklaşık 1.5 ay öncede sabun kullanmaya başladım da renk öyle soldu.

bende rengi çok beğendim canım çok etkileyici bir renk bence. sarı çok çiğ durmuştu.koyu renkten şaşmamak gerek.:66:

canım bende sarı balyajlardan sıkılınca aynı markanın koyu kahvesine boyadım ama 15 gün sonra kii çok sık banyo yaparım şöyle söyleyeyim istersen 10 yıkamadan sonra balyajlarımın olduğu teller biraz daha açık oldu ama çokta güzel durdu sanki özellikle ışıltı attırmışım gibi duruyo fönlenince :) güle güle kulla sende.. ben çok memnunum..

canım çok teşekkür ederim:71:evet internetteki yorumlardan bende okumuştum boya hafif aktığında ışıltılı duruyormuş ama güzel olur gibime gelmişti.senin yorumunda içimi çok rahatlattı tekrar çok teşekkür ederim:80:

Ben de kullanmistim palette koyu kahveyi ama hemen ardindan koleston siyaha boyadigim icin akmamisti pek. Alttaki sacim kizil oldugu icin kizil parliyordu sadece. Sacini siyah yapmak isteyenlere koyu kahveyi tavsiye ederim. Siyaha boyamayin sakin siyah hem cig duruyor hem de sactan cikmasi cok zor.

ben de aylardır doğal saç rengime dönmeye çalışıyorum ve saçım renkten renge girdi sarı tonları boyayı pek tutmuyor hemen akıyor.. saçım normalde kestane tonlarında ve bugün palette deluxe kahve aldım :61: palettenin koyu tuttuğunu biliyorum umarım kutudaki renge yakın bir renk olur siyaha pek alışamam :50:

Ben de kullanmistim palette koyu kahveyi ama hemen ardindan koleston siyaha boyadigim icin akmamisti pek. Alttaki sacim kizil oldugu icin kizil parliyordu sadece. Sacini siyah yapmak isteyenlere koyu kahveyi tavsiye ederim. Siyaha boyamayin sakin siyah hem cig duruyor hem de sactan cikmasi cok zor.

Evet canım çok haklısın sana tamamen katılıyorum.:emir_bebek:siyah açık renkten koyu renge dönen biri için çok çiğ bir renk palettenin koyu kahvesi zaten siyaha benziyor ve hiç tam siyah kadar çiğ durmuyor daha yumuşak.

ben de aylardır doğal saç rengime dönmeye çalışıyorum ve saçım renkten renge girdi sarı tonları boyayı pek tutmuyor hemen akıyor.. saçım normalde kestane tonlarında ve bugün palette deluxe kahve aldım :61: palettenin koyu tuttuğunu biliyorum umarım kutudaki renge yakın bir renk olur siyaha pek alışamam :50:

canım benimde doğal saçım kestane tonlarında bende ilk boyamama 5 6 ay önce başladım çeşitli renkler denedim(kızılı hiç düşünmüyorum) en son kumral üzerine sarı tonlarında balyaj attırdım ama gün geçtikçe çok sıkıldım o renkten kötü oldu bende artık koyu bi renk yapayım ve doğal saçıma döneyim dedim yani aktığında belli olsun istemedim dipleri.palette delux serisinden koyu kahveyi boyadım çokta memnun kaldım daha çok siyah oldu ama çiy olmadı:) bence sende saçını boyadıktan sonra çok memnun kalcaksın:64:

Back