Saç Rengi ve Saç Boyama palette koyu kahve !!yardım

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
arkadaşlar saçımı voila bakır kızıla boyamıştum fakat kutu üstndeki ile alaka olmadı kopkoyu oldu saçlarım ve iğrenc kızıl parlamalar oldu :S bende öyle insan karşsına çıkmk istemedim ve palette 2 numara boyadım saçım çok siyah :S nası gecer bu akarmı boyayan varmı

Siyahın o simsiyah hali bir süre sonra akıyor merak etme. Koyu kahve oluyor ama senin daha önce kızıl olduğu için kızıllar alttan parlar ve kızıl kahveye döner renk. Hoş bir renk olur merak etme. Keşke kızıllığı akıtıp küllü kahve falan boyasaydın.

canım evet öyle yaapmalydım biliyordum ama zamanım yoktu öyle çıkmak istemedim işe gttiğim için :S umarım iğrenc bişi olmaz aktıkça :S

kepeğe karşı şampuan al kısa sürede akıtır rengini saçının sonra üzerinde broz kahve tonlarında bişey yaparsan hoş olur

ben boyadım. çok koyu oldu. 1 ,5 ay bekleyebildim akması için. çok az aktı. en sonunda geçen hafta gittim kuaföre açtırdım, boyattım öyle rahat ettim.bi daha asla da o renge boyamam.

bende saçımı defalarca palette kahve tonlarına boyadım, o yüzden tecrübe konuşuyor :) açmak için sakın tekrar boyamaya falan kalkma bana kalırsa tabi boşuna yıprattığınla ve masraf yaptığınla kalırsın, 2 haftaya büyük oranda akmış açılmış bir önceki saç renginle karışmış hale gelir...

bende Paletteye boyuycam çikolata kahvesine.. nasılsa koyu çıkarıyor.. saçımı kızıl yaPtım büyük şanssızlıkla.. siyah olsa gene dua edicem

ben de 3 ay önce boyadım ama hala siyahlık hakim nasıl tuttuysa bırakmıyor alttan açık kumral saçlarım uzuyor, uçlarına oksidasyon kremi sürcem açıyormuş, süren var mı hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…