Saç Rengi ve Saç Boyama palette kızıl çukulataya boyayan varmı nasıl bır renk cıkıyor ( resımlı)

canım sen ne tonlarda istiyorsun ki ,küllü kumarl ve bronz kahve karışımında sonuç küllü renk brozdaki kızıllığı hafif olır ve yeşilimtrak ,yeşile çalan bir renk çıkabilir...
kumral ile karıştırısan olur, ama küllü kumral riskli gibi sanki ... birde küllü renkler bana silik ve mat oluyor gibi geliyor nedense,her tonun ise iyi durmuyor...
yani hafif kıızlık olsa ok ama broz kahve de yoğun bir kızllık hakim ...

Son düzenleme:
pandoram ıstedıgım renk gı tarıf edım sana bak sımdı benım sacım kahve bronz yanı kahvenın kızıl yansıması var daha dogrusu kızıl bayagı baskın ama benım ıstedıgım kahvenın sarı yansıması olsun bunun ıcın neyle karıstırmalıyım mesela kahve altın sarısımı
istedıgım ren hemen hemen bu

Eklentiler

• $gizemkopyalaze8ah6.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 141
canım bu boyaların karşımından elde edilebilecek bir ton değil ne yazık ki:sinifsinif:
şuanki saçına silme işlemiyapılması ,yada orielle açılması gerekli ,çünkü istediğin bu ton ,şu anki saç tonundan bayağı bir farklı ve koyu ,dolayısıyla boya boyayı açmaz ,yani bu iş evde senlik yapabilecek bir iş değil ..istersen 3 kutu açık sarı boya ile boya bu saç açılmaz canım ... kuaföre gidip ,silme işlemi yaptıracaksın ,ki bu oriele göre daha pahalı bir yöntem ,yada risk alıp orielle açtıracaksın,ki kuaför bu noktada çok önemli ,işinin ehli olmalı,açma işlemini yapıp ,istediğin ton için karışımı yapacak ,açılan saçının tonuna göre ayarlayacak... ama tabii saçın orielle bir kerede istenilen kadar açılırsa ,açılmaz ise geçici bir renge boyayıp saçını,ki muhtemelen aradaki bakır ve turunculuklar için küllü tonlara boyar,ve sana 2-3 ay sonra gel der,bir oriel daha sürer saça daha çok açılsın diye...sositososito

yok anammmm yok ben almayım vaz gectım pandoram pekı bronz kahve dısında hangı renk tavsıye edersın ne tutar sacımı olurunu soyle ozaman bebısım hemen sıkılıyorum ya 2 defa boadım daha bu renge

canım çok açık olmayan kıızl ve tonları ...
sana yakışır ,makyajıda seviyor ve yapıyorsun zaten ,gözüne ,tenine bu tonlar gider..

bu şekilde sonu 88 li vs olan numaralar daha yoğun renk veren numaralardır mesela,ben bunu önerebilirim .. saçın bunun 2-3 koyusu çıkar,birebir aynı da olmaz..az daha açık ton ve daha yoğun parlalık için de 6 lık oksidan yerine 9 luk oksidan kullanılırsa 1 ton daha açık olur ve daha parlak olur.. boyarkende boyanın içine 1/2 yemek kaşığı şampuan ve 1 tatlı kaşığı ılık zeytinyağı ,badem yağı ,fındık yağı vs hangisi varsa koy ,daha az yıpranmasını sağlar ..kimyasal boya kullanır isen ..

buda benim önerim.
bu renk senin teninede uyar diye düşünüyırrum
ama karar senin

Son düzenleyen: Moderatör:

pandora aslında ben kızıllık ıstemedıgım ıcın farklı tonlar ısıtıyorum fıstıgım kızıllık olmayan bır ton oner tatlım bana ama kestane olmasın

melis denizin önerdiği boya loreal casting karamel a.s
loreal castig bal köpüğü saçına olur bu da benim fikrim

sen bronz kahveye devam etsene canım.kafan çok karışır.bende bi ara kafayı yiyordum ne renge boyatsam diye diye.
senin bronz kahveyi oturtman için bir iki boyama daha lazım.
yoğun kızıla gitme bence,koyu bir kızıl elde edersin.

evde falan ışık olmayan yerde siyaha yakın bir renk oluyor dışarda güneşte koyu kızıl gibi oluyor 2 arakdaşım da boyadı ordan biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…