Saç Rengi ve Saç Boyama palette kızıl çukulataya boyayan varmı nasıl bır renk cıkıyor ( resımlı)

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
guzeller ben bronz kahve boyuyorum bugun yıne boya almaya gıttım bu boyaya elım gıttı cok sempatık gorunuyor aldım yarı yolda dondum bugday tenlıyım bogar sert gosterır donusu zor olur dıye korktum kullananlar lutfen tecrubelerınızı paylasın bıdahakıne bunu dusunuyorumşakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
kzıl dönülmesi zor bir renk çikolata, bronz kahve vs.. gibi boyalarda da kızıl yansıması herzaman olur a.s
yüzün zzaten bibek gibi herşey yakışır da kızıl beyaz tenlilere daha çok yakışır yerimseniben

eyvahedigeldismile zaten su an kızıllık var

evet beyazlara yakıstırıyorum bende ama bazıı esemer ve bugdaylarada yakısıyor

çok güzel bir tonmuş bu da.şarap kızlına benzettim ben rengi..bugday tene yakışır bu cennet kokulum ..

çok güzel bir tonmuş bu da.şarap kızlına benzettim ben rengi..bugday tene yakışır bu cennet kokulum ..

doğru şarap kızılınada benziyor kzıl çikolata
şarap kızılı boyayı alıp boyasan bu renk çıkmaz :1closedeyes:

çok güzel bir renk bende kızıla boyadım ama kızıl cazibe amaçok koyu oldu fazla koyu olasını istemiyorsan canım çok bekletme

cnm ben boyadımm iki ay önce..çok koyu çıkıyo güneşte o ki kızıllık var..akşam simsiyh duryo..şimdi kolestron kızıl viyole ye boyadım..o biraz daha belli oluyo ama yinede koyu:)brons kahveden daha koyu tutar cnmm resminde baya belli bornz kahve ama kıızıl çok ama çok koyu tutyo..

sagolun kızlar evet boyalar kutudakınden 4 ton koyu cıkıyor nerdeyse ama bu dogal koyu sac usutne koyu tutar acık kumral olacakkı aynı tutsun turkıyedede acık kumral cok nadır oluyor

meldam karemel cukulata hangı markada

bakın bronz kahvenın akmıs halı mavı cemberlı olan resımler dun tekrardan boyanmıs rengı bu renge 2 tutam kırmızı yakısırmı kırmızı olmaz dıyosanız hangı renk gıder

sagolun kızlar evet boyalar kutudakınden 4 ton koyu cıkıyor nerdeyse ama bu dogal koyu sac usutne koyu tutar acık kumral olacakkı aynı tutsun turkıyedede acık kumral cok nadır oluyor

meldam karemel cukulata hangı markada

loreal castıng 630 çikolata karamel yerimseniben

bakın bronz kahvenın akmıs halı mavı cemberlı olan resımler dun tekrardan boyanmıs rengı bu renge 2 tutam kırmızı yakısırmı kırmızı olmaz dıyosanız hangı renk gıder

hoş olmuş tatlım saçların
bu rengin üzerine kırmızıyı yakıştıramadım

evettt gormustum meldam bunu hosuma gıtmıstı aynı benım ekledıgı renk gıbı ama 1 ton acık sanırım yanlız kumraldan sonra boyle olur benımkının usutne sıyah kızıl gıbı olur

ilk boyandığında koyu bir renk oluyo, aktıkça güzel bi renk çıkıyo. yukarıdaki resmin aynısı oluyo fakat benden mi kaynaklanıyo bilmiyorum ama güneşte turuncu bi şekilde parlıyo :S

bu aynı benım rengım gıbı

bu renk yapmayı düşündüğün renkten daha güzela.s kızıl çikolata şarap kızılına çok benziyor
saçının arasına renk attırma ben rengini beğendim bu rengin arasına karamel yakışabilir
çakmak cadesine yolun düşüyorsa skalının arasında ayhan işseveroğlu var ordaki bayan saçtan ii anlıyor boya karışımları öneriyor fikir veriyor

Back