• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve köpüğü ?????

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
kızlar bu rengi kullanan var mı,nasıl bi renk akınca nasıl olur ? bnm saçım 4-5 parmak geldi orat kumral ama ondan sonrası bal rengi sizzce nasıl olur bi yardım edin bana lüttt----fennnnnnn :59:

palette deluxenin kahve köpüğünü kullandım içinde bakırlığı yoğun bildiğin karamel rengi çıkıyor ama sen kendi saçının resmini eklesen daha iyi anlarız görmeden yorum yapamıyoruz :7:

palette deluxenin kahve köpüğünü kullandım içinde bakırlığı yoğun bildiğin karamel rengi çıkıyor ama sen kendi saçının resmini eklesen daha iyi anlarız görmeden yorum yapamıyoruz :7:

Zemin renginden kaynaklı olarak bakır çıkmış olabilirmi sende ? çünkü 8.65 çikolata ve altın yansımalı bi renk diye biliyorum bende bakırlıgı sevmedim kendimde aslında bugn baktım baya kahve köpüğü altın sarısı karışımı sarısı yoğun karameli veriyormuş ama malesef altın karamel var saçımda bende de bakırlık verecektir kahve köpüğü..

zeminden değil hatta bugün burda biri konu açmıştı kahve köpüğü sarı karıştırmış bildiğin açık karamel olmuş :68:

yok değil daha yumuşak soft bir renk açık karamel altın karamelde çok yoğun bakırlık :7:

yok değil daha yumuşak soft bir renk açık karamel altın karamelde çok yoğun bakırlık :7:
Benim saçımı görmüştün diger altın karamel mi karamelmi diye açtığım konuda hatırlamıyosan duruyordur ilk sayfada bi bakarmısın o saça açık karamel yada kahve köpüğü tutar mı ki ? bakırlığı daha az istiyorum..

cnm bence açık karamelde bakırlık daha az ama dersen ki bakırlık çok az olsun açık kumrala boya cnm :7:

cnm bence açık karamelde bakırlık daha az ama dersen ki bakırlık çok az olsun açık kumrala boya cnm :7:

aslında bakır yansıma olmasın içinde altın ve çikolata yansıma olsun istiyorum ben 8.65 kahve köpüğü çikolata altın yansımalı az daha sarı baskın çıksın diyede 9.3 altın sarısı altın yansımalı bu ikisini karıştırınca bakırlığın olmadığı altın ve çikolata bi renk elde edilebilirmi acaba elde edlirsede oranlama nasıl olur..
Forumdan arkadaşın biri saçlar kumral ise çağla şikelin rengi için yüzde70 altın sarısı yüzde 30 kahve köpüğü eklenmeli demişti fakat o renk çok açık geldi bana dahe koyusu ama yansıması o şekilde olsun istiyorum 1 ve 1 koysam boyaları olurmuki acaba :1:

ben geçen ay ilk defa karıştırmıştım kahve köpüğü ve sarıyı bildiğin açık karamel olmuştu çağlanın o rengi kahve köpüğü değil bal köpüğüdür cnm istersen bal köpüğü ve sarıyı karıştır zaten zemin rengin koyu olduğundan çok açık olmaz sarı yansımalı olur :13:

ben geçen ay ilk defa karıştırmıştım kahve köpüğü ve sarıyı bildiğin açık karamel olmuştu çağlanın o rengi kahve köpüğü değil bal köpüğüdür cnm istersen bal köpüğü ve sarıyı karıştır zaten zemin rengin koyu olduğundan çok açık olmaz sarı yansımalı olur :13:

anladımmm aklıma yattı bu :61: oranlamayı nasıl yaptın sen peki ve ben nasıl yapmalıyım saçlarım yoğun bakır sarıyımı fazla koycam bal köpüğünümü yoksa eşit mi ?

benim saçıma 2 kutu yettiğinden bir kutu ondan bir kutu öbüründen aldım karıştırdım sanada aynı şekilde bir kutu bal köpüğü bir kutu sarı al ama 9.0 olsun sarı 9.1 falan küsürlü renklerde turunculuk fazladır dorelik tek numara al cnm :68:

benim saçıma 2 kutu yettiğinden bir kutu ondan bir kutu öbüründen aldım karıştırdım sanada aynı şekilde bir kutu bal köpüğü bir kutu sarı al ama 9.0 olsun sarı 9.1 falan küsürlü renklerde turunculuk fazladır dorelik tek numara al cnm :68:

bal köpüğünü palette peki sarıyı ne alayım ? nevacolorun altın sarısını karıştırıyorlarmış ama onun numarası 9.3 bende altın yansımalı olsun diye bunu düşünmüştüm aslında :44:

onu al o zaman o altın sarısı mı ben palette deluxenin sarısını karıştırmıştım beğendim sarısını ama sen öbürünü dene cnm altın sarısıysa o :13:

onu al o zaman o altın sarısı mı ben palette deluxenin sarısını karıştırmıştım beğendim sarısını ama sen öbürünü dene cnm altın sarısıysa o :13:

Bal köpüğüyle çok çiğ durmaz inş :1: bakır koyulugundan kurtulmak için bal köpüğü daha mantıklı geldi bana bu karşım sonucunda sarıya dönük karamel elde edebilirim dimi kahve köpüğüyle olsaydı açık karamel elde edecektim sanırım ? aslında zemin biraz daha açılsında 2. 3. boyada kahve köpüğüylede yapabilirim ama şuan kahve köpüğüyle yapsam pek degişmez galiba..

değişmez cnm hatta bak bugün bir ark eklemişti resim kahve köpüğü ve sarı karıştırmış bildiğin açık karamel olmuş bende karıştırdım bildiğin karamel oluyor bal köpüğü yap merak etme çiğ durmaz :7:

değişmez cnm hatta bak bugün bir ark eklemişti resim kahve köpüğü ve sarı karıştırmış bildiğin açık karamel olmuş bende karıştırdım bildiğin karamel oluyor bal köpüğü yap merak etme çiğ durmaz :7:

Evet baktım ona bende bakırlık fazla onun saçı baya turuncu parlıyo bal köpüğü daha mantıklı geldi.. Birde bişe sorucam sen papatyaya boyamıştın degilmi zemin rengin neydi ve nasıl bi sonuç çıktı birde kaç dk beklettin ? kuzenm 2 ton saçını açacak ama açıcı kullanmak istemiyor papatya açar diye düşündüm ben ?

benim zeminde kahve köpüğü ve sarı karışımı akmış hali vardı orta karamel gibi sonra papatya yaptım nerdeyse 4 ton açmıştır epey açıyor yarım saat beklettim çok açtı ama ben o rengi sevmedim değiştirdim :79:

benim zeminde kahve köpüğü ve sarı karışımı akmış hali vardı orta karamel gibi sonra papatya yaptım nerdeyse 4 ton açmıştır epey açıyor yarım saat beklettim çok açtı ama ben o rengi sevmedim değiştirdim :79:

kahveden döndürecek saçını sanırım iyi olur tavsiye edeyim ben ona papatyayı :61: Karamel saça balyaj olarak nasıl gider sence ? rengi bilsem fikrim olur ama hiç bilmiyorum :79:

karamel saça bal köpüğü tonlarında balyaj olur cnm bende düşünüyorum bayrama artık şimdi denizde balyaj falan kalmaz bende :9:

Back