Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
palette deluxenin kahve köpüğünü kullandım içinde bakırlığı yoğun bildiğin karamel rengi çıkıyor ama sen kendi saçının resmini eklesen daha iyi anlarız görmeden yorum yapamıyoruz
zeminden değil hatta bugün burda biri konu açmıştı kahve köpüğü sarı karıştırmış bildiğin açık karamel olmuş
Benim saçımı görmüştün diger altın karamel mi karamelmi diye açtığım konuda hatırlamıyosan duruyordur ilk sayfada bi bakarmısın o saça açık karamel yada kahve köpüğü tutar mı ki ? bakırlığı daha az istiyorum..yok değil daha yumuşak soft bir renk açık karamel altın karamelde çok yoğun bakırlık
cnm bence açık karamelde bakırlık daha az ama dersen ki bakırlık çok az olsun açık kumrala boya cnm
ben geçen ay ilk defa karıştırmıştım kahve köpüğü ve sarıyı bildiğin açık karamel olmuştu çağlanın o rengi kahve köpüğü değil bal köpüğüdür cnm istersen bal köpüğü ve sarıyı karıştır zaten zemin rengin koyu olduğundan çok açık olmaz sarı yansımalı olur :13:
benim saçıma 2 kutu yettiğinden bir kutu ondan bir kutu öbüründen aldım karıştırdım sanada aynı şekilde bir kutu bal köpüğü bir kutu sarı al ama 9.0 olsun sarı 9.1 falan küsürlü renklerde turunculuk fazladır dorelik tek numara al cnm
onu al o zaman o altın sarısı mı ben palette deluxenin sarısını karıştırmıştım beğendim sarısını ama sen öbürünü dene cnm altın sarısıysa o :13:
değişmez cnm hatta bak bugün bir ark eklemişti resim kahve köpüğü ve sarı karıştırmış bildiğin açık karamel olmuş bende karıştırdım bildiğin karamel oluyor bal köpüğü yap merak etme çiğ durmaz
benim zeminde kahve köpüğü ve sarı karışımı akmış hali vardı orta karamel gibi sonra papatya yaptım nerdeyse 4 ton açmıştır epey açıyor yarım saat beklettim çok açtı ama ben o rengi sevmedim değiştirdim :79: