How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve köpüğü saç boyayan var mı? yardm edebilirmsnz??

pretty_nurse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
10
0
36
Balıkesir
palette kahve köpüğü boya aldım .saçlarım kumral aralarda sarılar var gibi.saçlarım gür olduqu için 2 kutu aldım .ama boyamkta tereddütlüyüm ..çok ktü bir renk çıkrsa die korkuorm .boyayan arkadaşlar yardım edebilirmsnz?

hiç korkma canım ben boyadım harika bi renk..hatta üstüne bal köpüğü boyadım baya koyu oldu.kahve köpüğü daha açık güzel bence.resmim olsa koyardım ama yok ..

canım bende boyamıstım çok tatlı bi renk ilk yaptığında koyu gibi geliyo iki üç yıkamada tam kutudaki rek oluyo çok orjinal bi renk bence.sıkılırsan değiştirebileceğin bi renk yani siyah veya kızıl gibi dönülmez bi renk değil canım tereddüt etme bence

anLadmm cnm beyaz tenli deqilim ama esmerde diqiLim.. kutudaki renk çok açık bir renk qibi qeLdi o yzden tereddüt ettim ..kataloktan beqenmiştim rengii..ewe qeldim çook açık duruCk gibi qeldii o yzden erteledim ..bugün akşam yapıcam inş artıkk

Back