B Begumze Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 98 41 31 23 Nisan 2018 Konu Sahibi Begumze #1 Slm kizlar benim saclarim koyu renk ve ben suan kahve kopugune boyamak istiyorum ama cikacak sonucta endiseliyim
Slm kizlar benim saclarim koyu renk ve ben suan kahve kopugune boyamak istiyorum ama cikacak sonucta endiseliyim
BeyazPatik35 Carpe Diem Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2010 2.607 2.840 24 Nisan 2018 Konu Sahibi Begumze #2 Benim saçımda şuan buyuleyici kahve var ama koyu kumral gibi bende kahve düşünüyorum ama kızıl yansımadan korkuyorum. Takipteyim konunu.
Benim saçımda şuan buyuleyici kahve var ama koyu kumral gibi bende kahve düşünüyorum ama kızıl yansımadan korkuyorum. Takipteyim konunu.
B Begumze Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 98 41 31 24 Nisan 2018 Konu Sahibi Begumze #3 Benimde suan altin karamel var bende turuncu olursa sacim diye korkuyorum deneyenler yardim lutfen ya sacimi simdi boyamak istiyorum ama olumsuz bi sonucla karsilascam diye odum kopuyor ya
Benimde suan altin karamel var bende turuncu olursa sacim diye korkuyorum deneyenler yardim lutfen ya sacimi simdi boyamak istiyorum ama olumsuz bi sonucla karsilascam diye odum kopuyor ya
B Begumze Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 98 41 31 24 Nisan 2018 Konu Sahibi Begumze #4 Aceba hangi renk olacak cok merak ediyorum
B Begumze Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 98 41 31 24 Nisan 2018 Konu Sahibi Begumze #5 Deneyenler yardim lutfen cok acil ya
Siminru Canım üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.948 2.545 25 Nisan 2018 Konu Sahibi Begumze #6 Ben denemiştim sarının üstüne kahve köpüğünü. Turunculuk değil hatta ummadığım kadar mat bir kumral olmuştum
Ben denemiştim sarının üstüne kahve köpüğünü. Turunculuk değil hatta ummadığım kadar mat bir kumral olmuştum
B Begumze Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 98 41 31 25 Nisan 2018 Konu Sahibi Begumze #7 Siminru .!.: Ben denemiştim sarının üstüne kahve köpüğünü. Turunculuk değil hatta ummadığım kadar mat bir kumral olmuştum Genişletmek için tıkla... Ya bende hic boyamamis gbi nerdeyse hic farklilik olmadi gbi yaa en iyisi actircam biraz rengini koyunun ustune boyayinca hic bi fark yok bi oluyo
Siminru .!.: Ben denemiştim sarının üstüne kahve köpüğünü. Turunculuk değil hatta ummadığım kadar mat bir kumral olmuştum Genişletmek için tıkla... Ya bende hic boyamamis gbi nerdeyse hic farklilik olmadi gbi yaa en iyisi actircam biraz rengini koyunun ustune boyayinca hic bi fark yok bi oluyo