• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve bakır ve tarçın bakır maceram

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar tarcın bakır ıstıyorum dedım ama turuncu kafa olurum dıye cesaret edemedım kahve bakırda koyu oldu şimdi biraz akınca palettenın tarçın bakırına boyasam nasıl bır renk olur.... ben sade bır tarçın bakır istiyorum...öle cırt bir renk değil....bulursam fotoda koyucam....yardımcı olurmusunuz.....

selam arkadaslar tarcın bakır ıstıyorum dedım ama turuncu kafa olurum dıye cesaret edemedım kahve bakırda koyu oldu şimdi biraz akınca palettenın tarçın bakırına boyasam nasıl bır renk olur.... ben sade bır tarçın bakır istiyorum...öle cırt bir renk değil....bulursam fotoda koyucam....yardımcı olurmusunuz.....

canım eğer beyaz tenlysen boya derim. güzel oluyo. 2-3 kere yıkayınca rengi tam oturuyo zaten. Baktın hoşuna gitmedi kahve tonlarına dönersin. :nazar:

fotografı buldum palette 8,77 tarcın bakır yazan baslıkta 193 sayfadakı fotograftakı renk ..bu arada bugday tenlıyım.....

canım bende tarçınn bakır açık olur diye kahve bakır yaptım üstelik yeni boyadım ama kırmızı oldu yani patlıcan moruna yakın bi renk oldu sonra nekadar akar bilmiyorum seniki aktımı baya yani keşke fotoğraf koyabilsende baksam nasıl olmuş son hali ayrıca tarçın yaprsan mutlaka foto eklede bende görim bende yapcam çünkü tarçın

Back