• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette ile saç açma ve sonucu...

pembekuola

KoCaSıNıN AşKı
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
244
6
116
ayyy kızlar yaaa ben bi halt ettim bir haftadır burdaki saç açma işlemlerini okuyorum sonra aniden karar verdim bakalım evde yapabilcekmiyim diye saçlarım loreal buzul kahve tonlarındaydı benim ama akmıştı baya bi..sonra dün gittim palette saç açıcısını aldım ik kutu saçlarım uzun olduğu için iki kutu aldım sonraa bir güzel eşimle boyadık turuncu oldu saçlarım hatta bayada bir güldük..sonra üzerine loreal 7 ve loreal fındık kabugunu karıştırıp boyadık. sürelerini hepsinin tam saat ayarında tuttuk katalogunda ne yazıyorsa yani ve sonuç; kızıl bişi çıktı benim saçım ama istediğim bu değildi kumral tonlarında bişidi yani yada çikolata kahve gibi olsun istedim. ama olmadı..şimdi ben yine açsam yeniden boyasam ne olur? yardımmm lütfen kızçelerim...

Eeee aldığın açıcılar ve boyalar kuaför parasına denk gelmiş be canım :24:,üstelik istediğin ton da olmamış..:31:
çikılata kahve gibi istiyorsan açmana gerek yok tekrar tabiii,yeni boya alıp boyaman yeterli olur

walla öyle oldum cnm yaa aslında yapmazdım böle seyler kadınlar klübünde okuyunca gaza geldim walla yapcam bende dedim ama beceremedim. şimdi bayaa bir kızıllık var cikolata boyayınca iyice kızıl olmasın bu yahfssss

bir ara bende öyle gaza geldim:52:. röfle setiyle bişeyler yapayım, olacak olacak dedim:35:, bakır kızılı balyajlarım oldu:27::27:
çikolata kahvede de kızıllık var ama..küllü bir kumral olabilir belki..

ayyy kızlar yaaa ben bi halt ettim bir haftadır burdaki saç açma işlemlerini okuyorum sonra aniden karar verdim bakalım evde yapabilcekmiyim diye saçlarım loreal buzul kahve tonlarındaydı benim ama akmıştı baya bi..sonra dün gittim palette saç açıcısını aldım ik kutu saçlarım uzun olduğu için iki kutu aldım sonraa bir güzel eşimle boyadık turuncu oldu saçlarım hatta bayada bir güldük..sonra üzerine loreal 7 ve loreal fındık kabugunu karıştırıp boyadık. sürelerini hepsinin tam saat ayarında tuttuk katalogunda ne yazıyorsa yani ve sonuç; kızıl bişi çıktı benim saçım ama istediğim bu değildi kumral tonlarında bişidi yani yada çikolata kahve gibi olsun istedim. ama olmadı..şimdi ben yine açsam yeniden boyasam ne olur? yardımmm lütfen kızçelerim...

Bence biraz saclarin dinlensin

Back