sevgili atesböcü bende birkac sene önce paletteyi denedim ve hic memnun kalmadim. Hem sacimi sertlestirdi hemde cukulata kahvesi boyadim saclarim siyah oldu. Ben artik kuaföre boyatiyorum.
evet saçlarımı nihayet boyadım güzel oldu rengini beğendm ama...o ipek gibi yumuşacık saçlarım kazık oldu.zaten kuru saçlarım vardır iyice kurudu süpürgeye döndü.yağ bakımı yaptığım yıkadılktan sora saçlarım yumuşacık olurdu dün gene yaptım ilk defa boyalı saçıma.yağğ sürünce böle naylon gibi oldu saçın yıkayıncada birbirine girdi.bu saçı nası nemlendirebilir yumuşaatabilirim yağ bakımı işe yaramadı aslında palette ile boyamıştım iyi de bi marka ama neden böle oldu anlamadım bu ilk boyayışım ondan sanırım.napıcam bu süpürge saçlarla bi akıl verin kızlar
canım ben kolestonla boyadım çok memnunum içinden parlaklık veren yoğun bakım bilmemnesi çıkmıştı tüp böyle maskemsi bişey. boyadıktan sonra ondan onu yaptım çok güzel oldu yumuşacık. ondan edinip deneyebilirsin aslında. koleston boya kutularının içinde.
canım ben kolestonla boyadım çok memnunum içinden parlaklık veren yoğun bakım bilmemnesi çıkmıştı tüp böyle maskemsi bişey. boyadıktan sonra ondan onu yaptım çok güzel oldu yumuşacık. ondan edinip deneyebilirsin aslında. koleston boya kutularının içinde.