Saç Rengi ve Saç Boyama Palette ıl1 & syoss 9.1 küllü sarı artık son denemem

buzmist

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
15
0
16
İstanbul
Son 2 ay içindeki 10. boyamam olacak bu, saclarım yanmadan mutlu sona varicam inşallah. Yahu ne denediysem sacım ne yaptı ne etti turuncuya çevirdi kendini, simdi de turuncu olursa artık onu öyle kabullenicem. palette i sac uclarimdan başlayarak ortalara kadar gelişi güzel sürdüm. 45dk dolmak üzere, yıkamaya gidiyorum. Yıkadıktan sonra da 9.1 küllü sarıyı aynı şekil boca edicem uçlara, diplerim kumral, onlara dokunmayi düşünmüyorum, bakalım nasıl olcak :) birkaç saat sonra 'yandı saclarım sadece dipleri kaldı, eyvah' seklinde söylemlerde bulunmam umarım

edit:syoss 9.1 değil 9.5 miş

Son düzenleme:
arkadaşım tam araştırdığım konuyu açmışsın=)
senin saç uçların yanmaz açıcı koymadığın sürece
ya bende evde boyama karar verdim
sen bu konuda tecrübeliye benziyosun
saçlarımın sarı ama dipleri yaklaşık 1 karış kadar kumral
evde açık küllü sarıya boyayacam lorealin ne dersin ?

ya ben bi türlü sarıyı göremedim, tam 3 tur şu döngüyü yaşadım; 'sarıya boya-turuncu sonucu görünce paniğe kapıl-hemen açık kumrala boya-siyah sonucu görünce çıldır-boyanın akmasını bekle'
şimdi de boya aktı aktı kumral oldu saçım, açıcıyla açtım bugün, turuncu oldu, üzerine 9.5 küllü sarıyı uyguladım, şu anda kafamda boyayla sonucu bekliyorum
loreal 9.1e gelince, ben loreal 10.1i denemiştim diplerim(doğal saçım) altın sarısı gibi olmuştu uçlar kahve kalmıştı daha öncesinden boyalı olduğu için. Ama benim saçımda hat safhada bi turunculuk eğilimi var, o yüzden küllü olmamış olabilir, bilemicem :)

igoranın turuncu azaltıcı boyasından nohut kadar sık boyanın ıcıne oyle boya bı dahakı sefere.sımdı ıse daha fazla yıpratmamak ıcın sadece cıla yap kullendırmek ıcın.cılayıda oksıdanını kullanmadan boyanın yarısına yakınını sık,1-2 yemek kasıgı sac kremı ,aynı olcude badem yagı ve su kat ıcınede ıgora turuncu azaltıcıdan mınıcık sık ıyıce karıstr boya yapar gıbı sur ve 15 dk kadar beklet canım bence

Cok sagol canım, aynen deneyeceğim dediğini, pzt okul basliyo, ondan önce biraz duzeltmiş olurum böylece :)

Dersimm dediğin gibi cila yaptım ama igora turuncu azaltici bulamadım onun yerine igora 9.1 küllü sarı kullandım, yogun turunculuk gitti cok şükür :) simdi diplerim kumral, uçlara doğru bal rengi oldu, kullandikça daha da açılır belki, pc'm serviste telefondan yazdığım için resim koyamıyorum ama renk iyi oldu, sonuçtan memnunum, yardımların için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…